ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΜΑΝΙΑΣ: Το προφίλ του φορ που κλείνει ο Τιμούρ – ΌΛΑ τα γκολ του στις σούπερ σεζόν με ΠΑΣ και Αστέρα (ΒΙΝΤΕΟ)

ΜΑΝΙΑΣ: Το προφίλ του φορ που κλείνει ο Τιμούρ – ΌΛΑ τα γκολ του στις σούπερ σεζόν με ΠΑΣ και Αστέρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια ανάσα από την συμφωνία βρίσκονται Μιχάλης Μανιάς και Ανόρθωση με τον Ελλαδίτη επιθετικό να ετοιμάζεται να κατηφορίσει Κύπρο για χάρη του Τιμούρ.

Ακόμη μια μεταγραφή από την ελληνική αγορά για τον Τιμούρ ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο Μανιάς συνυπήρξε για τρία χρόνια με τον Καλτσά στον Αστέρα και άλλα δύο με τον Σελίν! Μπορεί με μια πρώτη ματιά το όνομα του να μην προκαλεί αίσθηση όμως πρόκειται για έναν έμπειρο επιθετικό με εξαιρετικές χρονιές στην Σούπερ Λιγκ κυρίως με ΠΑΣ Γιάννινα και Αστέρα.

Δύο φορές δοκίμασε την τύχη του στο εξωτερικό (Βέστερλο Βελγίου και Πόγκον στην Πολωνία) όμως δεν του βγήκε. Εφόσον όλα πάνε καλά και συμφωνήσει με την Ανόρθωση θα έρθει σε ένα πιο οικείο περιβάλλον και με αρκετούς γνωστούς γεγονός που ίσως τον βοηθήσει.

Το προφίλ του

Από τα πρώτα χρόνια της καριέρας του ξεχώρισε για το δυνατό κορμί του και την εκτελεστική δεινότητα του μέσα στο… κουτί. Άλλωστε με ύψος 1,89 μ., καλή κεφαλιά και ικανότητα και με τα δύο πόδια μπορεί να γίνει επικίνδυνος από παντού μέσα στην περιοχή.

Άρχισε την καριέρα του από τον ΠΑΟ Ρουφ όμως έκανε το ξεπέταγμα του στην Football Legaue με τον Απόλλων Σμύρνης την σεζόν 2012-13 πετυχαίνοντας 18 γκολ σε 39 συμμετοχές.

Κάπως έτσι τον πρόσεξε ο Άρης που του έδωσε την ευκαιρία να παίξει στην Σούπερ Λιγκ. Έπρεπε να περιμένει 13 ματς για να σκοράρει και τελικά ολοκλήρωσε την σεζόν με 7 γκολ σε μια δύσκολη γενικά χρονιά για τον Άρη. Η απόφαση των κιτρινόμαυρων να υποβιβαστούν στη Γ’ Εθνική έφερε και την λύση του συμβολαίου του και μετακόμισε στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Στα Γιάννινα έκανε δύο εξαιρετικές σεζόν πετυχαίνοντας συνολικά 18 τέρματα. Το 2016 έκανε το βήμα για το εξωτερικό και την βελγική Βέστερλο όμως δεν του βγήκε και επέστρεψε μετά από έξι μήνες στην Ελλάδα και τον Αστέρα.

Μερ την ομάδα της Τρίπολης σε τρεις σεζόν είχε 74 συμμετοχές και 26 γκολ, όντας στην πιο παραγωγική περίοδο της καριέρας του. Μάλιστα εξαργύρωσε τις εξαιρετικές εμφανίσεις του με μια κλήση στην Εθνική Ελλάδος από τον Μίκαελ Σκίμπε. Η μια και μοναδική συμμετοχή του με το εθνόσημο έγινε στις 15 Μαΐου 2018 στη φιλική ήττα με 2-0 από την Σαουδική Αραβία.

Η περασμένη σεζόν τον βρήκε για δεύτερη φορά στο εξωτερικό και την πολωνική Πογκόν Στσεζίν όμως και πάλι δεν κατάφερε να βγάλει τον καλό του εαυτό εκτός ελληνικών συνόρων. 18 συμμετοχές και μόλις δύο γκολ στην Πολωνία για τον Μανιά που ψάχνει να κάνει μια νέα αρχή και ο Τιμούρ του την προσφέρει στο… πιάτο.

The post ΜΑΝΙΑΣ: Το προφίλ του φορ που κλείνει ο Τιμούρ – ΌΛΑ τα γκολ του στις σούπερ σεζόν με ΠΑΣ και Αστέρα (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Influencer Marketing: Τι προβλέπει η νομοθεσία – Αυτά πρέπει να πληρούν οι αναρτήσεις – Όσα πρέπει να ξέρουν καταναλωτές και επιχειρήσεις

Καταδυτικός Τουρισμός: Η μαγεία της θάλασσας μέσα στα Κυπριακά νερά – Ζηνοβία και Musan μας βάζουν στο «χάρτη»

Πώς προστατεύουμε την καμένη γη μετά από πυρκαγιά - Υπάρχει στην Κύπρο ο εξοπλισμός;

Αποτροπιασμός στη Χλώρακα: 19χρονη τουρίστρια κατήγγειλε 26χρονο για βιασμό - Καταζητείται ο δράστης

Γυναικοκτονία στην Πάφο: Στο κελί για έξι ημέρες ο 48χρονος - Πήρε εξιτήριο από το Νοσοκομείο Αθαλάσσας

Βρισηίδα Ανδριώτου: Κάλυψε το στήθος της με δυο ζουμερά κεράσια - Δείτε φωτογραφία



ΠτΔ: «Είμαστε σύμμαχοι με Γκουτέρες, Ολγκίν για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών»

ΠτΔ: «Είμαστε σύμμαχοι με Γκουτέρες, Ολγκίν για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών»

Ο ΓΓ των ΗΕ και η προσωπική απεσταλμένη του είναι δεσμευμένοι προς την επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλίων και σε αυτή την προσπάθεια είμαστε σύμμαχοί τους, είπε το Σάββατο, ο Πρόεδρος ης Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Σημείωσε ακόμη ότι αν επιθυμούσε πραγματικά ο Τουρκοκύπριος ηγέτης να ανοίξει το οδόφραγμα Μιας Μηλιάς, αυτό θα μπορούσε να έχει ήδη γίνει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top