Τούρκος Υπ. Άμυνας: 'Η Τουρκία θέλει να επιλύσει μέσω του διαλόγου τη διένεξη με Ελλάδα'

Τούρκος Υπ. Άμυνας: 'Η Τουρκία θέλει να επιλύσει μέσω του διαλόγου τη διένεξη με Ελλάδα'

Η Τουρκία θέλει να επιλύσει μέσω του διαλόγου τη διένεξη με την Ελλάδα σχετικά με τις έρευνες για ενεργειακούς πόρους στην Ανατολική Μεσόγειο, δήλωσε την Τετάρτη (12/08) ο Τούρκος Υπουργός Άμυνας Χουλουσί Ακάρ, όμως πρόσθεσε πως η Άγκυρα θα υπερασπισθεί "τα δικαιώματα και τα συμφέροντά της" στην περιοχή.

"Παρά ταύτα, θέλουμε να πιστεύουμε πως η κοινή λογική θα επικρατήσει. Τόσο στο πεδίο όσο και στο τραπέζι, είμαστε με την πλευρά του διεθνούς δικαίου, της καλής γειτονίας και του διαλόγου", δήλωσε ο Ακάρ μιλώντας στο πρακτορείο Reuters.

"Θέλουμε να καταλήξουμε σε πολιτικές λύσεις με ειρηνικά μέσα ευθυγραμμιζόμενοι με τους διεθνείς νόμους".

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε επιφυλακή οι Αρχές: Οργανωμένο σχέδιο εμπρησμών απειλεί τα δάση του Τροόδους – Εντείνονται οι περιπολίες

Σε επιφυλακή οι Αρχές: Οργανωμένο σχέδιο εμπρησμών απειλεί τα δάση του Τροόδους – Εντείνονται οι περιπολίες

Σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας βρίσκονται η Αστυνομία και το Τμήμα Δασών, μετά από πληροφορίες που φέρεται να υποδεικνύουν την ύπαρξη οργανωμένου σχεδίου πρόκλησης εκτεταμένων πυρκαγιών σε δασικές περιοχές της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE