ΛΙΒΑΝΟΣ: Μονάδες του στρατού συνεχίζουν να απομακρύνουν τα συντρίμμα από την έκρηξη

ΛΙΒΑΝΟΣ: Μονάδες του στρατού συνεχίζουν να απομακρύνουν τα συντρίμμα από την έκρηξη

Η Διοίκηση του Στρατού του Λιβάνου ανακοίνωσε την Τετάρτη (12/08) μέσω twitter ότι οι μονάδες του Στρατού συνεχίζουν να καθαρίζουν τα συντρίμμια  στο λιμάνι της Βηρυτού και στα περίχωρα μετά την φονική έκρηξη που έπληξε τη Βηρυτό τον περασμένη εβδομάδα.

Στη συνέχεια, ο στρατός θα προχωρήσει στο τρίτο στάδιο που αφορά στον καθαρισμό σε λιγότερο κατεστραμμένες περιοχές.

Εν τω μεταξύ, όπως μεταδίδει το Εθνικό Πρακτορείο Ειδήσεων του Λιβάνου, ο Γερμανός Υπουργός Εξωτερικών Χάικο Μας έφθασε σήμερα στη Βηρυτό.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αντιδράσεις εντός του ΔΗΚΟ για ενδεχόμενη συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Αντιδράσεις εντός του ΔΗΚΟ για ενδεχόμενη συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Στο κενό πέφτει η πρόταση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΔΗΚΟ Πανίκου Λεωνίδου για συνεργασία των κομμάτων του κεντρώου χώρου, στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές. Ως γνωστόν, η συγκεκριμένη πρόταση έχει απορριφθεί από τη ΔΗΠΑ, ενώ η ΕΔΕΚ δηλώνει ότι δεν έχει ενώπιον της, οποιαδήποτε επίσημη πρόταση. Πάντως, και τα δύο κόμματα, θα κατέλθουν αυτόνομα στις βουλευτικές εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE