Θα “ΦΥΛΑΞΟΥΜΕ” τη δήλωση Χαμπουλλά για τους ΡΕΦ

Θα “ΦΥΛΑΞΟΥΜΕ” τη δήλωση Χαμπουλλά για τους ΡΕΦ

Σχολιάζονται οι πρωινές ραδιοφωνικές τοποθετήσεις του Ευγένιου Χαμπουλλά, για τους διαιτητές. 

Επέλεξε να στηρίξει δημόσια τους ντόπιους διαιτητές, ενώ έριξε και μπηχτή, προς την Ομόνοια, που ζήτησε επίσημα και φέτος την κάθοδο ξένων.

Και ο πρόεδρος του Απόλλωνα  Νίκος Κίρζης, στη συνέντευξη του στην Cablenet πριν δυο μήνες, είχε πει ότι δεν έχει αλλάξει η θέση τους και πως “πρέπει να έρχονται ξένοι διαιτητές για να συμπληρώνουν τους Κύπριους”. Εξέφρασε επιφύλαξη μόνο για το κόστος της καθόδου ξένων από το ξεκίνημα της χρονιάς.

Ο διοικητικός ηγέτης της Ανόρθωσης, τόνισε ότι αν γίνει σωστή διαχείριση των Κυπρίων διαιτητών, τότε μπορούν να αντεπεξέλθουν.

Θα “φυλάξουμε” τα όσα ανέφερε ο Ευγένιος Χαμπουλλάς, επειδή αν αδικηθεί κατάφωρα η ομάδα του στην πορεία, ενδεχομένως να αλλάξει την κασέτα…

Π.Χ. 

The post Θα “ΦΥΛΑΞΟΥΜΕ” τη δήλωση Χαμπουλλά για τους ΡΕΦ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE