ΠΑΦΟΣ: Διέρρηξαν την οικία Βρετανών - Έφυγαν με ρόλεξ αξίας 30.000 ευρώ και χρηματικό ποσό

ΠΑΦΟΣ: Διέρρηξαν την οικία Βρετανών - Έφυγαν με ρόλεξ αξίας 30.000 ευρώ και χρηματικό ποσό

Υπόθεση διάρρηξης εξοχικής κατοικίας στην Πέγεια διερευνά η Αστυνομία Πάφου με λεία χρήματα και ρολόι αξίας, άνω των 30.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, Βρετανοί επισκέπτες που διαμένουν σε εξοχική κατοικία στην Πέγεια κατήγγειλαν ότι άγνωστοι διέρρηξαν την εξοχική κατοικία και απέσπασαν απ’ αυτήν, εν τη απουσία τους, ένα ρολόι μάρκας ρόλεξ αξίας 30.000 ευρώ καθώς και ένα πορτοφόλι που περιείχε 350 στερλίνες και 400 ευρώ.

Μέλη του αστυνομικού σταθμού Πέγειας μετέβησαν στην σκηνή, εξέτασαν την σκηνή δακτυλοσκοπικά για ανεύρεση γενετικού υλικού και εξετάστηκαν κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης της γύρω περιοχής.

Όπως διαφάνηκε η εξοχική κατοικία διέθετε εγκατεστημένο σύστημα συναγερμού αλλά την ώρα της διάρρηξης και κλοπής ήταν απενεργοποιημένο. 

Οι εξετάσεις συνεχίζονται για ανεύρεση των δραστών.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE