ΚΥΠΡΟΣ: Δεν τα κατάφερε το 14μηνο αγγελούδι – Έσβησε στο Μακάρειο Νοσοκομείο

ΚΥΠΡΟΣ: Δεν τα κατάφερε το 14μηνο αγγελούδι – Έσβησε στο Μακάρειο Νοσοκομείο

Έσβησε το πρωί της Τρίτης (11/08), στο Μακάρειο Νοσοκομείο το 14μηνο αγγελούδι που νοσηλευόταν διασωληνωμένο στην Μονάδα εντατικής θεραπείας μετά από πτώση σε πισίνα την προηγούμενη Παρασκευή (07/8).

Έσβησε το πρωί της Τρίτης (11/08) στο Μακάρειο Νοσοκομείο το 14μηνο αγγελούδι που νοσηλευόταν διασωληνωμένο στην Μονάδα εντατικής θεραπείας μετά από πτώση σε πισίνα, την προηγούμενη Παρασκευή (07/8).

Η Αστυνομία για την συγκεκριμένη υπόθεση διεξάγει έρευνα προκειμένου να φανούν οι συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το ατύχημα και αναμένεται η νεκροτομή του άτυχου βρέφους που θα διενεργηθεί από την ιατροδικαστή Αγγελική Παπέττα την Τετάρτη 12/08.

Υπενθυμίζουμε ότι γύρω στις 08:30 το πρωί της Παρασκευής (07/08), το κοριτσάκι βρισκόταν με τους γονείς του σε οικία στο Παραλίμνι και έπεσε στην πισίνα. 

Οι γονείς, με βοήθεια από γείτονες, κατάφεραν να ανασύρουν το 14μηνο κοριτσάκι από την πισίνα και ακολούθως μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου και κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί στο Μακάρειο Νοσοκομείο.

 

   

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύμα επιθέσεων από Ιράν και Λίβανο στο Ισραήλ, χτυπήματα σε χώρες του Κόλπου - Σε επιφυλακή η Κύπρος

Κύμα επιθέσεων από Ιράν και Λίβανο στο Ισραήλ, χτυπήματα σε χώρες του Κόλπου - Σε επιφυλακή η Κύπρος

Η Μέση Ανατολή έχει πάρει φωτιά και η κατάσταση παραμένει ανεξέλεγκτη με το Ισραήλ και τις ΗΠΑ να εξαπολύουν συνεχείς επιθέσεις σε Ιράν και Λίβανο, την ώρα που η Τεχεράνη και η Χεζμπολάχ χτυπούν στο Τελ Αβίβ και στις χώρες του Κόλπου.  Παράλληλα σε επιφυλακή παραμένει η Κύπρος, με τις βρετανικές βάσεις να έχουν τεθεί σε καθεστώς αυξημένης ετοιμότητας, ενώ την ίδια ώρα αφίχθηκαν και ελικόπτερα τύπου Wildcat. Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις πιο κάτω:

BEST OF TOTHEMAONLINE