Τρεις ακόμα μεταγραφές για τον Παρνασσό Στροβόλου

Τρεις ακόμα μεταγραφές για τον Παρνασσό Στροβόλου

Σε τρεις ακόμα μεταγραφικές κινήσεις προχώρησε η ομάδα του Παρνασσού, ενόψει του νέου πρωταθλήματος στο Χάντμπολ.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου που εξέδωσε η ομάδα του Στροβόλου:

«Έκλεισε 1️⃣6️⃣άδα»

Η Διοίκηση του Παρνασσού Στροβόλου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει άλλες τρεις μεταγραφικές κινήσεις για το ρόστερ της ομάδας Χάντμπολ 2020-2021.

Ο Σίμος Χατζηδάκης,αριστερό εξτρέμ, ήταν και πέρσι στην ομάδα και συνεχίζει στον Παρνασσό και την επόμενη χρόνια .

Το ίδιο ισχύει και για τον Νεκτάριο Στυλιανού,δεξιό εξτρέμ και διεθνή, που παραμένει στην ομάδα μας και στο νέο πρωτάθλημα.

Ο τρίτος της παρέας είναι νέο πρόσωπο. Ο λόγος για τον τερματοφύλακα Μιχάλη Καΐλη που εντάσσεται στο ρόστερ μας για πρώτη φορά.

Και στους τρεις ευχόμαστε επιτυχίες και τίτλους με τον Παρνασσό Στροβόλου.

Εντός των επόμενων ημερών, θα υπάρχει σημαντική ανακοίνωση από τον Παρνασσό Στροβόλου για το κεφάλαιο ενίσχυσης.

The post Τρεις ακόμα μεταγραφές για τον Παρνασσό Στροβόλου appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE