'Παιχνίδια' από τουρκικά Μ.Μ.Ε.: Παρενοχλήθηκε ελικόπτερο και τραυματίστηκαν Τούρκοι ψαράδες...

'Παιχνίδια' από τουρκικά Μ.Μ.Ε.: Παρενοχλήθηκε ελικόπτερο και τραυματίστηκαν Τούρκοι ψαράδες...

Το θερμό κλίμα στο Αιγαίο μετά την είσοδο του Oruc Reis στην υφαλοκρηπίδα της Ελλάδας, διανθίζεται και από ψευδείς ειδήσεις.

Το φαινόμενο των fake news έγινε αισθητό το μεσημέρι όταν το TRT Arabic μετέδωσε πως σκάφος του πολεμικού ναυτικού της Ελλάδας τραυμάτισε τρεις Τούρκους ψαράδες. "Είδηση" που δεν επιβεβαιώθηκε από κανένα γνωστό πρακτορείο ειδήσεων.

Εξάλλου, η τούρκικη εφημερίδα Χουριέτ δημοσίευσε πως το μεσημέρι της Τρίτης 11/08, ελληνικό ελικόπτερο παρενοχλήθηκε από τρία τουρκικά στο Καστελόριζο.

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα το ελληνικό ελικόπτερο μετέφερε προμήθειες και αναχώρησε από το Καστελόριζο με προορισμό την Ρόδο.

Ωστόσο, δεν υπάρχει επιβεβαίωση ούτε για αυτή την "είδηση".

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κ. Λετυμπιώτης: Οι δηλώσεις Τατάρ δεν προκαλούν αισιοδοξία- Ύψιστος στόχος η λύση του κυπριακού

Κ. Λετυμπιώτης: Οι δηλώσεις Τατάρ δεν προκαλούν αισιοδοξία- Ύψιστος στόχος η λύση του κυπριακού

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα προσέλθει στην τριμερή συνάντηση της Νέας Υόρκης, με ρεαλισμό και έχοντας γνώση στις προκλήσεις που υπάρχουν, επεσήμανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

BEST OF TOTHEMAONLINE