Ανακοίνωσε Ισπανό προπονητή που πέρασε και από Κύπρο ο Παναθηναϊκός

Ανακοίνωσε Ισπανό προπονητή που πέρασε και από Κύπρο ο Παναθηναϊκός

Μία νέα προσθήκη έκανε γνωστή ο Παναθηναϊκός, αφού ο Μανουέλ Ρόκα θα βρίσκεται στο προπονητικό επιτελείο του «τριφυλλιού».

Συγκεκριμένα, ο Ισπανός εκτός αυτού του ρόλο θα βρίσκεται και στο τμήμα scouting της ομάδας, προκειμένου να ελέγχει και να προτείνει ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον κ. Μανουέλ Χοσέ Ρόκα. Ο 44χρονος Ισπανός αναλαμβάνει ρόλο αναλυτή στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας και παράλληλα εντάσσεται στο τμήμα scouting του Παναθηναϊκού.

Ο Μανουέλ Ρόκα γεννήθηκε στην πόλη Οριουέλα της Ισπανίας και έχει διατελέσει προπονητής σε αρκετές ομάδες μεταξύ των οποίων σε Ολυμπιακό Βόλου, Πανθρακικό, Πλατανιά, Ηρακλή».

Πηγή: sportime.gr

Υ.Γ.: Να σημειωθεί ότι ο Ρόκα, υπήρξε για ένα διάστημα το 2015, προπονητής της Πάφου.

The post Ανακοίνωσε Ισπανό προπονητή που πέρασε και από Κύπρο ο Παναθηναϊκός appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από το επίμαχο βίντεο που έχει προκαλέσει ισχυρούς κραδασμούς στο πολιτικό σύστημα δεν δοκιμάζουν μόνο την αντοχή της κυβέρνησης, αλλά φέρνουν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και τα κόμματα που τη στηρίζουν. ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ βρίσκονται πλέον μπροστά σε ένα πολιτικό δίλημμα με σαφή χρονικό ορίζοντα: Τις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE