Eurobank: Νέο στεγαστικό δάνειο για πρώτη κατοικία

Eurobank: Νέο στεγαστικό δάνειο για πρώτη κατοικία

Νέο στεγαστικό δάνειο για πρώτη κατοικία ανακοινώνει η Eurobank σε συνέχεια των πρόσφατων ανακοινώσεων της Κυβέρνησης για επιδότηση του επιτοκίου τέτοιων δανείων.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της τράπεζας «το νέο αυτό στεγαστικό δάνειο προσφέρεται μέσα από σύγχρονες, απλές και ευέλικτες  διαδικασίες που ανταποκρίνονται στους γρήγορους ρυθμούς ζωής».

Ταυτόχρονα, προστίθεται, «η τιμολόγηση του δανείου έχει ως στόχο τη μείωση του κόστους των νοικοκυριών στο μέγιστο δυνατό βαθμό, καθώς υπό προϋποθέσεις, η κυβερνητική επιδότηση καλύπτει πλήρως το επιτόκιο του δανείου για τα τέσσερα πρώτα χρόνια».

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λιμουζίνα Προεδρικού: Τι πραγματικά ισχύει με τις €595.000-Ερωτήματα για διαρροή «εμπιστευτικού» εγγράφου

Λιμουζίνα Προεδρικού: Τι πραγματικά ισχύει με τις €595.000-Ερωτήματα για διαρροή «εμπιστευτικού» εγγράφου

Μια διαφορετική εικόνα από αυτή που δημιουργήθηκε γύρω από το ποσό των €595.000 για το νέο θωρακισμένο όχημα της Προεδρίας μεταφέρουν έγκυρες πηγές, οι οποίες ξεκαθαρίζουν ότι ούτε αγορά στη συγκεκριμένη τιμή έχει αποφασιστεί, ούτε πρόκειται να προστεθεί ακόμη μία λιμουζίνα στον υφιστάμενο στόλο.