Την έχει «KΛΕΙΔΩΜΕΝΗ» τη θέση ο Τράττος!

Την έχει «KΛΕΙΔΩΜΕΝΗ» τη θέση ο Τράττος!

Δεν φαίνεται να κάμνει πίσω ο Βασιλιάς Γεώργιος, σε σχέση με τις επιλογές του για τη νέα επιτροπή διαιτησίας.

Τουλάχιστον τούτη την ενημέρωση, μου έδωσε χθες βράδυ, άνθρωπος που είναι αρκετά κοντά στο «Παλάτι» της Έγκωμης.

Ο Λεόντιος (Λούης) Τράττος, μαθαίνω ότι την έχει κλειδωμένη τη θέση. Είχε εκφράσει μερικές επιφυλάξεις, αλλά τελικά θα αποδεχθεί την πρόταση να φορέσει κουστούμι και να λαμβάνει αποφάσεις για τα διαιτητικά δρώμενα.

Ο Βασιλιάς, δεν επηρεάζεται από αντιδράσεις, για την τοποθέτηση των Μιχάλη Ιωάννου και Παναγιώτη Γερασίμου στο νέο σχήμα.

Όπως έγραψε ξανά ο Αιχμηρός, ο λόγος που ο «Σούπερ Μαν» θα έχει πλέον περιορισμένες εξουσίες, είναι γιατί αναβαθμίζεται ο «κανακάρης» του, ο Αντρέας Αργυρού.

*Ξεκαθαρίζω ότι ο Αιχμηρός, αν και αρκετά εξοικειωμένος με την τεχνολογία, δεν δέχεται μηνύματα στο ηλεκτρονικό του ταχυδρομείο.

The post Την έχει «KΛΕΙΔΩΜΕΝΗ» τη θέση ο Τράττος! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Video: Έκρυθμη κατάσταση στο Λος Άντζελες, η Εθνοφρουρά έριξε χημικά και πλαστικές σφαίρες στους διαδηλωτές

Video: Έκρυθμη κατάσταση στο Λος Άντζελες, η Εθνοφρουρά έριξε χημικά και πλαστικές σφαίρες στους διαδηλωτές

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν στο κέντρο του Λος Άντζελες, όταν αστυνομικές δυνάμεις προχώρησαν σε χρήση χημικών και πλαστικών σφαιρών για να διαλύσουν διαδηλωτές που αντιδρούσαν στην ανάπτυξη στρατιωτικών μονάδων της Εθνοφρουράς. Η αποστολή των δυνάμεων αυτών έγινε έπειτα από απόφαση του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, προκαλώντας σφοδρές αντιδράσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE