Δρ. Καραγιάννης: Oι συστάσεις για τον Δεκαπενταύγουστο – Τι απάντησε για την επόμενη σύσκεψη της επιστημονικής ομάδας – VIDEO

Δρ. Καραγιάννης: Oι συστάσεις για τον Δεκαπενταύγουστο – Τι απάντησε για την επόμενη σύσκεψη της επιστημονικής ομάδας – VIDEO

Ο  Δρ. Πέτρος Καραγιάννης επισήμανε στο κοινό πως την μέρα του Δεκαπενταύγουστου πρέπει να τηρηθεί ο αριθμός συναθροίσεων που προβλέπει το διάταγμα του Υπουργείου Υγείας με σκοπό να τηρηθούν τα μέτρα και να βαδίσουμε όσο το δυνατό καλύτερα προς το φθινόπωρο.

Καλεσμένος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha το βράδυ της Δευτέρας 10/08, ο Δρ. Καραγιάννης χαρακτήρισε ευχάριστο το γεγονός ότι μόνο τέσσερα από τα δέκα κρούσματα που ανακοινώθηκαν την Δευτέρα 10/08, είναι εγχώριας μετάδοσης και τα άλλα έξι είναι από το εξωτερικό.

Για ακόμη μια φορά όμως τόνισε πως προκαλούν ανησυχία τα ορφανά κρούσματα που εντοπίζονται, καθώς αυτό σημαίνει πως ο ιός κυκλοφορεί στην κοινότητα.

Για την συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 11/08, στο Υπουργείο Υγείας με όλα τα μέλη της επιστημονικής ομάδας, ο ΔΡ. Καραγιάννης είπε χαρακτηριστικά πως θα γίνει μια αξιολόγηση της επιδημιολογικής  κατάστασης  που επικρατεί και έτσι θα ληφθούν πιθανές αποφάσεις.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εξέφρασε δημόσια τις ευχαριστίες του προς τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι για την πρόσκληση να παραστεί στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί αύριο στην Αίγυπτο, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE