Πάει Κρήτη και μπαίνει στο γήπεδο ο Σελίμοβιτς

Πάει Κρήτη και μπαίνει στο γήπεδο ο Σελίμοβιτς

Ο 23χρονος στόπερ είναι πανέτοιμος, καθώς ο βαθμός ετοιμότητας του είναι υψηλός, αφού προπονούνταν κανονικά με τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Ο στόπερ από το Λουξεμβούργο, αναμένεται στο Ηράκλειο μέσα στα επόμενα 24ωρα, όπου αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στην συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιο του με τον ΟΦΗ.

Το σημαντικότερο για τον Σελίμοβιτς είναι πως ο 23χρονος βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, αφού καθ’ όλη την διάρκεια της προετοιμασίας του Απόλλωνα Λεμεσού, προπονούνταν κανονικά με την ομάδα της Κύπρου, ενώ αγωνίστηκε και σε φιλικά που είχε δώσει.

Κατά συνέπεια, ο βαθμός ετοιμότητας του είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικός και αυτό το γεγονός του επιτρέπει να μπει αμέσως στο γήπεδο, ενώ παράλληλα αξίζει να αναφέρουμε πως κατά την διάρκεια της προετοιμασίας ήταν απολύτως υγιής, δίχως να προκύψει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

Πηγή: gentikoule.gr

The post Πάει Κρήτη και μπαίνει στο γήπεδο ο Σελίμοβιτς appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η επιστροφή της Ολγκίν και η τριμερής συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν - Τα ανοιχτά ζητήματα

Κυπριακό: Η επιστροφή της Ολγκίν και η τριμερής συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν - Τα ανοιχτά ζητήματα

Η εβδομάδα που ξεκινάει αναμένεται καθοριστική για το Κυπριακό, καθώς η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, επιστρέφει στην Κύπρο για να συναντηθεί με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και με τον κατοχικό ηγέτη, με στόχο να αξιολογήσει την πρόοδο στις διαπραγματεύσεις. Η συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, προγραμματισμένη για το πρωί της Τρίτης, συνοδεύεται από έντονη κινητικότητα στη Λευκωσία, με την Κυβέρνηση να προετοιμάζεται εντατικά, στοχεύοντας στον ορισμό διευρυμένης συνάντησης για την επανέναρξη της διαπραγμάτευσης, όπως αποτελεί πάγια θέση της.