ΛΕΜΕΣΟΣ: 40χρονος κινδύνεψε στο Lady’s mile - Άμεση η βοήθεια από τους ναυαγοσώστες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: 40χρονος κινδύνεψε στο Lady’s mile - Άμεση η βοήθεια από τους ναυαγοσώστες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σε νέο περιστατικό ανταποκρίθηκαν οι ναυαγοσώστες στην Λεμεσό την Δευτέρα 10/08, με άνδρα ηλικίας 40 ετών, στην περιοχή του Lady’s mile στην Λεμεσό. 

Σύμφωνα με ανάρτηση της Ναυαγοσωστικής Μονάδας Λεμεσού ήταν γύρω στις 14:30 το μεσημέρι της Δευτέρας 10/08, όταν μετά από αρκετή ώρα κατά την οποία ο άνδρας βρισκόταν στο νερό με το wind surfing χάθηκαν τα ίχνη του.

Ενημερώθηκαν οι Ναυαγοσώστες και σε αναζήτηση τον εντόπισαν σε μεγάλη απόσταση από την Ακτή, γύρω στα δύο χιλιόμετρα να βρίσκεται μέσα σε σημαδούρα σήμανσης της περιοχής των Βρετανικών Βάσεων.

Άμεσος με το jet ski ανταποκρίθηκαν, κατέφθασαν στο σημείο, μπήκαν στο νερό, ανέβασαν τον Άνδρα στο Jet ski και τον μετέφεραν στην ακτή κατά πονεμένο λόγω της κούρασης που προήλθε αφού έμεινε χωρίς εξοπλισμό και χωρίς το board του το οποίο είχε σπάσει.

Ανταποκρίθηκε και η Λιμενική των Βρετανικών Βάσεων τους οποίους και ευχαριστούμε και περισυνέλλεξαν όλο τον εξοπλισμό σε πολύ μεγάλη απόσταση από την Ακτή.

Δείτε φωτογραφίες:

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο σταυροδρόμι της 28ης Φεβρουαρίου και της 24ης Μαΐου – Η ώρα της αλήθειας για την Αννίτα

ΔΗΣΥ: Στο σταυροδρόμι της 28ης Φεβρουαρίου και της 24ης Μαΐου – Η ώρα της αλήθειας για την Αννίτα

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός δεν βρίσκεται απλώς σε προεκλογική περίοδο. Βρίσκεται σε φάση υπαρξιακής δοκιμασίας. Το κόμμα που για χρόνια καθορίζει τον ρυθμό της πολιτικής ζωής, σήμερα παλεύει με εσωτερικές αντιθέσεις, διαρροές ψηφοφόρων, σκιές από δικαστικές υποθέσεις και μια εμφανή δυσκολία επαναπροσδιορισμού του ρόλου του, στην αντιπολίτευση.

BEST OF TOTHEMAONLINE