Πρώην ΓΔ του ΔΗΣΥ και στενός συνεργάτης του Αναστασιάδη ο Κύπριος που πέθανε στις πλημμύρες της Εύβοιας -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Πρώην ΓΔ του ΔΗΣΥ και στενός συνεργάτης του Αναστασιάδη ο Κύπριος που πέθανε στις πλημμύρες της Εύβοιας -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τραγωδία δίχως τέλος στην Εύβοια αφού οι ξαφνικές καταιγίδες πέραν των φυσικών καταστροφών έχουν στερήσει τη ζωή σε 8 ανθρώπους.

Μεταξύ αυτών και ο Κύπριος Γιώργος Χαρ. Λιβέρας όπως ενημερωθήκαμε επίσημα.

Επρόκειτο για επί σειρά ετών Γενικό Διευθυντή του ΔΗΣΥ και στενό συνεργάτη του Πρόεδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη.

Ο ξάδερφός του προχώρησε σε ανάρτηση στο facebook ενημερώνοντας -κυρίως το οικογενειακό περιβάλλον- πως ο άτυχος 72χρονος που αγνοείτο εντοπίστηκε νεκρός και περισυνελλέγη νωρίτερα εντός της ημέρας.

Όπως αναφέρει η ανάρτηση, ο κύριος Λιβέρας βρισκόταν σε ‘διακοπές σε λάθος μέρος το λάθος χρόνο’ ενώ είχε διατελέσει Γενικός Διευθυντής του ΔΗΣΥ.

Η ανάρτηση έχει ως ακολούθως:

«ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΡ. ΛΙΒΕΡΑΣ
Νεκρός από τις πλημμύρες στην Εύβοια

Θέλω να ενημερώσω κυρίως το οικογενειακό μας περιβάλλον, ότι ανάμεσα στα θύματα της πλημμύρας στην Εύβοια, είναι δυστυχώς και ο πρώτος ξάδελφος μου Γιώργος Λιβέρας, τέως από τη Λευκωσία πρώην Γενικός Διευθυντής του ΔΗΣΥ για πολλά χρόνια. Δημοκρατικός Συναγερμός Κύπρου. Ήταν σε διακοπές σε λάθος μέρος και λάθος χρόνο. ΔΥΣΤΥΧΩΣ. Πολύ λυπηρό. Αιωνία θα είναι η μνήμη του....».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θρήνος για τον 22χρονο Ντανιέλ - Στο κεφάλι το μοιραίο χτύπημα από την πτώση πασσάλου - Δείτε φωτογραφία

Θρήνος για τον 22χρονο Ντανιέλ - Στο κεφάλι το μοιραίο χτύπημα από την πτώση πασσάλου - Δείτε φωτογραφία

Με μια τραγωδία σημαδεύτηκε το Πάσχα του 2025 αφού έχασε τη ζωή του, έπειτα από πτώση πασσάλου, ο 22χρονος Ντανιέλ Κρίστιαν Φρατιλέσκου.

BEST OF TOTHEMAONLINE