ΚΥΠΡΟΣ -ΡΩΣΙΑ: Συμφωνία για αποφυγή διπλής φορολογίας - 'Αμοιβαία και με γνώμονα το συμφέρον και των 2 κρατών΄

ΚΥΠΡΟΣ -ΡΩΣΙΑ: Συμφωνία για αποφυγή διπλής φορολογίας - 'Αμοιβαία και με γνώμονα το συμφέρον και των 2 κρατών΄

Σε μία μεγάλης σημασίας συμφωνία κατέληξαν Κύπρος και Ρωσία αφού υπογράφηκε η Σύμβαση για αποφυγή διπλής φορολογίας.

Όπως επιβεβαίωσε σε 'τιτίβισμα' του ο Υπουργός Οικονομικών, Κωνσταντίνος Πετρίδης -που μετέβηκε στη Ρωσία για λογαριασμό της κυπριακής πλευράς- μετά τη συνάντηση που είχε με τον Αναπληρωτή Πρωθυπουργό, Αλεξέι Οβερτσούκ αλλά και τον Υφυπουργό Οικονομικών Αλεξέι Σαζάνοφ υπογράφηκε τελικά η συμφωνία για την αποφυγή διπλής φορολογίας με τη Ρωσία.

Όπως ανέφερε ο Κωνσταντίνος Πετρίδης στο τουίτερ η συμφωνία που επετεύχθη εκτός από πολύ σημαντική και αμοιβαία έγινε με γνώμονα το συμφέρον και των δύο χωρών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνέντευξη ΠτΔ: «Η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές»

Συνέντευξη ΠτΔ: «Η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές»

Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Omega και τον Μιχάλη Παυλίδη έδωσε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο σάλο που προκλήθηκε με τους ευρωβουλευτές, το ΕΛΑΜ και τον Φειδία, στις σχέσεις του με τα κόμματα της συμπολίτευσης ενώ σημείσε πως η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές Εκλογές του 2026.