Προπονητής Αραράτ: «Δεν με ένοιαζε ο αντίπαλος – Θα είμαστε έτοιμοι και ανταγωνιστικοί με Ομόνοια» (ΒΙΝΤΕΟ)

Προπονητής Αραράτ: «Δεν με ένοιαζε ο αντίπαλος – Θα είμαστε έτοιμοι και ανταγωνιστικοί με Ομόνοια» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δηλώσεις σε ΜΜΕ της Αρμενίας παραχώρησε ο προπονητής της Αραράτ, αντιπάλου της Ομόνοιας στον Α΄ προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Νταβίντ Καμπάνια μίλησε μετά την ήττα της ομάδας του στο Σούπερ Καπ και ανάμεσα σε άλλα, σχολίασε και την κλήρωση με το “τριφύλλι”, λέγοντας τα εξής:

«Πιστεύω ότι είναι εντάξει για εμάς η κλήρωση. Δεν με ένοιαζε ποιος θα ήταν ο αντίπαλος μας, γιατί όλες οι ομάδες ήταν πολύ δυνατές. Το πιο σημαντικό για εμένα, είναι η ομάδα μου. Να έχουμε αυτοπεποίθηση και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Δουλεύουμε σκληρά και κάθε μέρα οι παίκτες καταλαβαίνουν το πως πρέπει να παίζουμε. Πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι και ανταγωνιστικοί για το παιχνίδι με την Ομόνοια».

Δείτε το βίντεο:

The post Προπονητής Αραράτ: «Δεν με ένοιαζε ο αντίπαλος – Θα είμαστε έτοιμοι και ανταγωνιστικοί με Ομόνοια» (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό σε παράταση μέχρι την Άγκυρα - Το ΝΑΤΟ, ο Ερντογάν και το στοίχημα των ευρωτουρκικών

Κυπριακό σε παράταση μέχρι την Άγκυρα - Το ΝΑΤΟ, ο Ερντογάν και το στοίχημα των ευρωτουρκικών

Η απόφαση της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, να μεταθέσει τις επαφές της στις Βρυξέλλες, για τις 13 Ιουλίου, δεν αποτελεί απλώς μια τεχνική αλλαγή προγράμματος. Αντιθέτως, αποτυπώνει μια διπλωματική επιλογή αναμονής, μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο που θα διαμορφωθεί στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ στην Άγκυρα, στις 7 και 8 Ιουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE