Τμ. Μετεωρολογίας: Αλλάζει το σκηνικό στον καιρό - Βροχές και ενδεχόμενο για καταιγίδα

Τμ. Μετεωρολογίας: Αλλάζει το σκηνικό στον καιρό - Βροχές και ενδεχόμενο για καταιγίδα

Εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Την Δευτέρα (10/08) ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και από το μεσημέρι και μετά, ενδέχεται να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο καταιγίδας, κυρίως στα ορεινά, στο εσωτερικό και στα ανατολικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και από το μεσημέρι και μετά στα προσήνεμα, μέχρι ισχυροί 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί γενικά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και το απόγευμα τοπικά ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 36 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 33 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 30 στα υπόλοιπα παράλια και στους 25 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα δεδομένα με Έρχιουρμαν - Γιατί θεωρείται απίθανη η πενταμερής πριν το τέλος του χρόνου

Κυπριακό: Νέα δεδομένα με Έρχιουρμαν - Γιατί θεωρείται απίθανη η πενταμερής πριν το τέλος του χρόνου

Η επίλυση του Κυπριακού αποτελεί αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα για την Κυβέρνηση, όπως επανέλαβε ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα που η ανάδειξη του Τουφάν Έρχιουρμαν στην τ/κ ηγεσία δημιουργεί μια νέα πολιτική δυναμική.

BEST OF TOTHEMAONLINE