ΛΕΜΕΣΟΣ: Έμπλεξαν 26χρονος και 17χρονος – Ύποπτοι για διερευνώμενη υπόθεση ληστείας

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έμπλεξαν  26χρονος και 17χρονος – Ύποπτοι για διερευνώμενη υπόθεση ληστείας

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού οδηγήθηκαν την Κυριακή 09/08, για έκδοση διαταγμάτων κράτησής τους, 26χρονος και 17χρονος, που συνελήφθησαν το Σάββατο 08/08, από μέλη της Αστυνομίας, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ληστείας.

Η ληστεία διαπράχθηκε γύρω στις 23.30 το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, 5 Αυγούστου, εναντίον 26χρονου, ενώ αυτός περπατούσε στην οδό Αγκύρας, στην Λεμεσό.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, ο 26χρονος δέχθηκε επίθεση από τέσσερα πρόσωπα, οι οποίοι έκλεψαν τη τσάντα ώμου που κρατούσε.

Η τσάντα περιείχε το πορτοφόλι με τις πιστωτικές του κάρτες και χρηματικό ποσό, ένα κινητό τηλέφωνο, ένα ζευγάρι ακουστικά και ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE