ΛΕΜΕΣΟΣ: Πυρκαγιά στο χωριό Πραστειό Αυδήμου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Πυρκαγιά στο χωριό Πραστειό Αυδήμου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πυρκαγιά παρά το χωριό Πραστειό Αυδήμου ξέσπασε το μεσημέρι της Κυριακής 09/08.

Σύμφωνα με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter, ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέας Κεττής, η πυρκαγιά ξέσπασε στις 13:53 το μεσημέρι (09/08), παρά το χωριό Πραστειό Αυδήμου.

«Ώρα: 13.53. Πυρκαγιά παρά το χωριό Πραστειό Αυδήμου σε ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση. Ανταποκρίνονται επί του παρόντος 4 πυροσβεστικά οχήματα από Σταθμούς Λεμεσού και τα 2 εκμισθωμένα ελικόπτερα. Στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι. Νεότερη ενημέρωση αναλόγως της εξέλιξης», γράφει στο tweet του, ο κ. Κεττής.

Δείτε σχετικές φωτογραφίες:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σχέδιο εμπρησμών φοβούνται οι Αρχές – Συνεχίζονται οι αποκαταστάσεις στις πυρόπληκτες κοινότητες Λεμεσού

Σχέδιο εμπρησμών φοβούνται οι Αρχές – Συνεχίζονται οι αποκαταστάσεις στις πυρόπληκτες κοινότητες Λεμεσού

Τρεις ημέρες μετά την πλήρη κατάσβεση των φονικών πυρκαγιών που σάρωσαν δασικές και κατοικημένες περιοχές της επαρχίας Λεμεσού, οι προσπάθειες αποκατάστασης των ζημιών και στήριξης των πληγέντων συνεχίζονται αδιάκοπα.

BEST OF TOTHEMAONLINE