ΛΑΡΝΑΚΑ- ΠΡΟΣΟΧΗ: Εξαφανίστηκε 16χρονη- Την ψάχνουν εδώ και ώρες- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΑΡΝΑΚΑ- ΠΡΟΣΟΧΗ: Εξαφανίστηκε 16χρονη- Την ψάχνουν εδώ και ώρες- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία ότι, ελλείπει από την κατοικία της στην Λάρνακα, από τις 4.30 τα ξημερώματα της Κυριακής, 9 Αυγούστου, 2020, η 16χρονη Merna Alnahar, από Συρία.

Η 16χρονη περιγράφεται ως λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.65μ. περίπου, με καστανά, σγουρά, μακριά μαλλιά και καστανά μάτια. Κατά την αναχώρηση της φορούσε άσπρη φανέλα με κοντά μανίκια και μαύρο τζην παντελόνι.

Η Αστυνομία δίνει στη δημοσιότητα τα στοιχεία και φωτογραφία της, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό της.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λάρνακας στο τηλέφωνο 24-804060 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θανατηφόρα: Δεν ενημερώθηκε ο Βαφεάδης για «κόντρες» στην Αγλαντζιά - Τι απαντά για τις επιστολές από τον Αντιδήμαρχο

Θανατηφόρα: Δεν ενημερώθηκε ο Βαφεάδης για «κόντρες» στην Αγλαντζιά - Τι απαντά για τις επιστολές από τον Αντιδήμαρχο

Η Αστυνομία ερευνά τα δύο θανατηφόρα και, αν κρίνει ότι πρέπει να γίνει άμεση ενημέρωση του Συμβουλίου Οδικής Ασφάλειας, θα γίνει, είπε την Τρίτη ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Αλέξης Βαφεάδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE