ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έβγαλε ΄λαβράκι' ο έλεγχος της Αστυνομίας- Νεαροί αντιμέτωποι με πολύ σοβαρές κατηγορίες

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έβγαλε ΄λαβράκι' ο έλεγχος της Αστυνομίας- Νεαροί αντιμέτωποι με πολύ σοβαρές κατηγορίες

Συνελήφθησαν το Σάββατο 8/8 και τέθηκαν υπό κράτηση δυο πρόσωπα, ηλικίας 25 και 24 χρονών, από την Λευκωσία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια.

Συγκεκριμένα γύρω στις 13:00 το μεσημέρι, στη Λευκωσία, μέλη της Αστυνομίας, ανέκοψαν για έλεγχο όχημα που οδηγείτο από τον 25χρονο και όχημα που οδηγείτο από τον 24χρονο.

Σε έρευνα που ακολούθησε εντός του οχήματος του 25χρονου, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 6 συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητα ξηρής φυτικής ύλης, κάνναβης, συνολικού βάρους 2730 γραμμαρίων περίπου και το χρηματικό ποσό των 310 ευρώ.

Τόσο από το όχημα του 25χρονου, όσο και από το όχημα του 24χρονου, παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια για εξετάσεις.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λευκωσίας) διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE