Πέντε χιλιάδες ευρώ για το Λίβανο εξήγγειλε ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Καταπολέμησης της πείνας

Πέντε χιλιάδες ευρώ για το Λίβανο εξήγγειλε ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Καταπολέμησης της πείνας

Χρηματική εισφορά ύψους πέντε χιλιάδων ευρώ για το Λίβανο εξήγγειλε ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Καταπολέμησης της Πείνας.

 
Σε γραπτή ανακοίνωση αναφέρεται ότι «ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Καταπολέμησης της Πείνας εξήγγειλε εισφορά ποσού ύψους πέντε χιλιάδων ευρώ για τα θύματα της φονικής έκρηξης που σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στο Λίβανο».
 
Ταυτόχρονα ο Σύνδεσμος «καλεί το λαό της Κύπρου να συνεισφέρει για το σκοπό αυτό σε ένα από τους Λογαριασμούς που διατηρεί σε όλες τις Τράπεζες παγκύπρια».

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Guardian: Δημοσίευμα για το επίμαχο βίντεο - «Κύκλωμα χρημάτων έναντι πρόσβασης»

Guardian: Δημοσίευμα για το επίμαχο βίντεο - «Κύκλωμα χρημάτων έναντι πρόσβασης»

Τη κατηγορηματική του άρνηση στις καταγγελίες περί διαφθοράς επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη δημοσιοποίηση βίντεο που τον φέρει να εμπλέκεται, έμμεσα, σε κύκλωμα «χρημάτων έναντι πρόσβασης», επισημαίνει μεταξύ άλλων δημοσίευμα της εφημερίδας Guardian.

BEST OF TOTHEMAONLINE