ΠΑΦΟΣ: Νεκρός άντρας που παρασύρθηκε από το αυτοκίνητό του- Μπροστά στα μάτια της γυναίκας του το δυστύχημα

ΠΑΦΟΣ: Νεκρός άντρας που παρασύρθηκε από το αυτοκίνητό του- Μπροστά στα μάτια της γυναίκας του το δυστύχημα

Την τελευταία του πνοή άφησε το Σάββατο 8/8 82χρονος στην Πάφο μετά από τραγικό ατύχημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν γύρω στις 07:30 το πρωί όταν ο 82χρονος προσπαθούσε να μετακινήσει το όχημα του το οποίο βρισκόταν σε πεζοδρόμιο έχοντας το ένα πόδι εντός του οχήματος και το άλλος εκτός με αποτέλεσμα αυτό να κινηθεί προς τα πίσω και να τον παρασύρει.

Στο σημείο βρισκόταν και η γυναίκα του 82χρονου η οποία προσπάθησε να τον βοηθήσει ενώ άμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο που μετέφερε τον άτυχο άντρα στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου σε πολύ σοβαρή κατάσταση, ενώ λίγο αργότερα έχασε τη μάχη για ζωή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Μετά τις επικρίσεις που διατυπώνει το ΑΚΕΛ αναφορικά με το πόρισμα της Ερευνητικής Επιτροπής για την υπόθεση των ελαττωματικών αερόσακων TAKATA, η Κυβέρνηση προχωρεί σε απάντηση μέσω γραπτής δήλωσης του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρα Παπαδόπουλου.