Στέφανος Χίος για απόπειρα δολοφονίας: 'Τρία χρόνια τους περίμενα κάθε βράδυ' - VIDEO

Στέφανος Χίος για απόπειρα δολοφονίας: 'Τρία χρόνια τους περίμενα κάθε βράδυ' - VIDEO

Ο Στέφανος Χίος μίλησε για την απόπειρα δολοφονίας του λέγοντας πως όταν σε πυροβολούν, νιώθεις ότι κατεβαίνεις στον Άδη.

Ο εκδότης αποκάλυψε ότι το περίμενε εδώ και τρία χρόνια.

 «Είναι μια εμπειρία ζωής. Όταν σε πυροβολούν, νιώθεις ότι κατεβαίνεις στον Άδη», ανέφερε αρχικά ο Στέφανος Χίος στο OPEN και στην εκπομπή «Καλοκαίρι not».

Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος πρόσθεσε: «Εγώ από αυτή την ιστορία βγήκα πιο δυνατός. Οποιοσδήποτε άνθρωπος θέλει να ζήσει και έχει ισχυρότερο ένστικτο αυτοσυντήρησης, στέκεται όρθιος στα πόδια του.

Κανένας άνθρωπος δεν πιστεύει τι ψυχικές δυνάμεις έχει μέσα του. Ο Θεός μας έχει προικίσει με απίστευτη ψυχική δύναμη».

Μεταξύ άλλων είπε: «Όταν είδα το μασκοφόρο να πυροβολεί με μάτια γεμάτα μίσος, πιστέψτε με, δε δείλιασα. Εγώ έχω μάθει να ζω έτσι, τους περίμενα.

Τρία χρόνια τους περίμενα κάθε βράδυ και ήρθαν και ήμουν έτοιμος. Αν η σφαίρα πήγαινε λίγα εκατοστά πιο δεξιά θα είχαμε τώρα τα σαράντα».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έκρυβε ναρκωτικά σε χωράφια και τα μετέφερνε σε δοχεία – Χειροπέδες σε 42χρονο – Δείτε φωτογραφίες

Έκρυβε ναρκωτικά σε χωράφια και τα μετέφερνε σε δοχεία – Χειροπέδες σε 42χρονο – Δείτε φωτογραφίες

Στην κατάσχεση ποσότητας κοκαΐνης βάρους ενός περίπου κιλού, ποσότητας κάνναβης, βάρους εννέα κιλών περίπου, προχώρησε χθες η ΥΚΑΝ, μετά από νέα συντονισμένη επιχείρηση, στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλλονται για τον εντοπισμό και σύλληψη προσώπων που ασχολούνται συστηματικά με τη διακίνηση και εμπορία ναρκωτικών.

BEST OF TOTHEMAONLINE