ΙΝΔΙΑ: Τουλάχιστον 5 νεκροί και 35 τραυματίες από τη συντριβή αεροσκάφους στο αεροδρόμιο της Καλικούτ

ΙΝΔΙΑ: Τουλάχιστον 5 νεκροί και 35 τραυματίες από τη συντριβή αεροσκάφους στο αεροδρόμιο της Καλικούτ

Τουλάχιστον πέντε είναι οι νεκροί και 35 οι τραυματίες από τη συντριβή ενός αεροσκάφους της εταιρείας Air India Express, το οποίο ξέφυγε από τον διάδρομο προσγείωσης στο αεροδρόμιο της πόλης Καλικούτ, στην Κεράλα, εν μέσω καταιγίδας και κόπηκε στα δύο.

Το Boeing-737 εκτελούσε πτήση από το Ντουμπάι, μεταφέροντας συνολικά 191 επιβάτες και πλήρωμα, σύμφωνα με το Υπουργείο Πολιτικής Αεροπορίας. Μεταξύ των επιβατών ήταν και δέκα μικρά παιδιά.

Ο Υπουργός Α.Σ. Μόιντιν, ανακοίνωσε ότι οι νεκροί είναι τουλάχιστον πέντε. "Είμαστε ακόμη στη διαδικασία της έρευνας και διάσωσης", σημείωσε ωστόσο ο αστυνομικός διευθυντής της Καλικούτ, Αμπντούλ Καρίμ.

Το αεροπλάνο ξέφυγε από τον διάδρομο προσγείωσης και κατέληξε σε ένα γειτονικό χωράφι, σε βάθος 10 μέτρων, με αποτέλεσμα να κοπεί η άτρακτός του στα δύο.

Το Υπουργείο Πολιτικής Αεροπορίας διευκρίνισε ότι δεν εκδηλώθηκε πυρκαγιά στο αεροσκάφος. Η πτήση αυτή είχε οργανωθεί από την Κυβέρνηση της Ινδίας για τον επαναπατρισμό Ινδών πολιτών που είχαν εγκλωβιστεί λόγω των περιοριστικών μέτρων που έχουν ληφθεί για να αντιμετωπιστεί η πανδημία του νέου κορωνοϊού. Τα αίτια του δυστυχήματος δεν έχουν διευκρινιστεί.

΄Ενα τοπικό τηλεοπτικό κανάλι, το News18, επικαλούμενο μη κατονομαζόμενες πηγές, μετέδωσε ότι ενδέχεται να παρουσιάστηκε κάποιο πρόβλημα στο σύστημα προσγείωσης του αεροσκάφους. Να σημειωθεί ότι εδώ και πολλές ημέρες βρέχει καταρρακτωδώς στο κρατίδιο της Κεράλα.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Πληροφορία για θερμάστρα στο δωμάτιο του άτυχου 32χρονου - Φαίνεται να έχασε τις αισθήσεις του

Τραγωδία στη Λεμεσό: Πληροφορία για θερμάστρα στο δωμάτιο του άτυχου 32χρονου - Φαίνεται να έχασε τις αισθήσεις του

Σε πένθος βυθίστηκε ξανά η Λεμεσός μετά την νέα τραγωδία με νεκρό 33χρονο, μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε σε οικία στη Λεμεσό το μεσημέρι της Κυριακής (23/2), με τις εξετάσεις από Αστυνομία, Πυροσβεστική Υπηρεσία και Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών, να αναμένεται να αρχίσουν ξανά αύριο Δευτέρα (24/2).

BEST OF TOTHEMAONLINE