Γράφουν για επίσημη πρόταση του ΑΠΟΕΛ για παίκτη του Άρη – Ποια ήταν αντίδραση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ

Γράφουν για επίσημη πρόταση του ΑΠΟΕΛ για παίκτη του Άρη – Ποια ήταν αντίδραση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ελλαδικής εφημερίδας «METROSPORT», η διοίκηση του Άρη Θεσσαλονίκης και δεν συζήτησε καν την πρόταση που κατέθεσε ο ΑΠΟΕΛ για την αγορά δικαιωμάτων του Λούκας Σάσα.

Διαβάστε το συγκεκριμένο απόσπασμα:

Πρόσφατα ο Άρης δέχτηκε πρόταση από τον ΑΠΟΕΛ για την αγορά δικαιωμάτων του Λούκας Σάσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρόταση των Κυπρίων απορρίφθηκε δίχως δεύτερη σκέψη, για την ακρίβεια δεν συζητήθηκε καν.

Ο λόγος; Αφορούσε το ποσό των 150 χιλιάδων ευρώ και μάλιστα σε τρεις δόσεις! Την ώρα που στο συμβόλαιο του Σάσα υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης 600 χιλιάδες ευρώ».

The post Γράφουν για επίσημη πρόταση του ΑΠΟΕΛ για παίκτη του Άρη – Ποια ήταν αντίδραση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: Αταλάντευτη στήριξη στην επανένωση της Κύπρου στη βάση μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης

Γεραπετρίτης: Αταλάντευτη στήριξη στην επανένωση της Κύπρου στη βάση μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Κόμπο είχε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης, στο πλαίσιο της στενής και διαρκούς συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE