ΠΕΟ: Προσφέρει φαρμακευτικά είδη στο λαό του Λιβάνου

ΠΕΟ: Προσφέρει φαρμακευτικά είδη στο λαό του Λιβάνου

Βοήθεια με την παροχή φαρμακευτικών ειδών προσέφερε στο λαό του Λιβάνου η ΠΕΟ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΕΟ, στο πλαίσιο της εκστρατείας αλληλεγγύης που εγκαινίασε η Ομοσπονδία προς το Λιβανικό λαό, αντιπροσωπεία της αποτελούμενη από τους Σωτηρούλλα Χαραλάμπους-Αν. Γ. Γραμματέα και Λευτέρη Γεωργιάδη-Μέλος του Εκτ. Γραφείου της ΠΕΟ και Γ. Γραμματέα της ΣΥΞΚΑ ΠΕΟ, παρέδωσε σήμερα στο Παγκύπριο Κέντρο Διαχείρισης Ανθρωπιστικής Βοήθειας, φαρμακευτικά είδη.
 
Τα φαρμακευτικά είδη, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, αποτελούν δωρεά της φαρμακευτικής εταιρείας “The Star Medicines Importers Co Ltd”

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραιτείται από την Προεδρία της ΕΔΕΚ ο Μαρίνος Σιζόπουλος

Παραιτείται από την Προεδρία της ΕΔΕΚ ο Μαρίνος Σιζόπουλος

Μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια στο τιμόνι του Κινήματος Σοσιαλδημοκρατών-ΕΔΕΚ, ο Μαρίνος Σιζόπουλος ανακοίνωσε στους στενούς του συνεργάτες την αποχώρησή του από τη θέση του Προέδρου.