Ο Συ.Φ.ΑΕΛ στηρίζει την κίνηση ανθρωπιάς της «Κίτρινης Γραμμής» για τους πληγέντες της Βηρυτού

Ο Συ.Φ.ΑΕΛ στηρίζει την κίνηση ανθρωπιάς της «Κίτρινης Γραμμής» για τους πληγέντες της Βηρυτού

Ο Συ.Φ.ΑΕΛ με ανακοίνωση του ενημερώνει για την συλλογή προϊόντων για τους πληγέντες από την έκρηξη στη Βηρυτό.

Η ανακοίνωση:

Ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ στηρίζει την κίνηση της “Κίτρινης Γραμμής” για συμπαράσταση στους συνανθρώπους μας στη Βηρυτό και καλούμε τον κάθε ΑΕΛΙΣΤΑ να δείξει ξανά έμπρακτα την Αλληλεγγύη του.

Τα προϊόντα που συλλέγονται είναι: δημητριακά, κονσέρβες, ρύζι, όσπρια, αλεύρι, ζάχαρη, μακαρόνια και άλλα είδη ξηρής τροφής.

Σημεία: Κλειστό Νίκος Σολομωνίδης
Γραφεία Α.Ε.Λ – Αγίας Ζώνης 70

The post Ο Συ.Φ.ΑΕΛ στηρίζει την κίνηση ανθρωπιάς της «Κίτρινης Γραμμής» για τους πληγέντες της Βηρυτού appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Live: Αβέρωφ Νεοφύτου - «Δεν θα προδώσω ποτέ την παράταξή μου» - Ζητά άρση ενεργειακών κυρώσεων κατά της Ρωσίας

Live: Αβέρωφ Νεοφύτου - «Δεν θα προδώσω ποτέ την παράταξή μου» - Ζητά άρση ενεργειακών κυρώσεων κατά της Ρωσίας

Δημοσιογραφική διάσκεψη παραχώρησε ο Αβέρωφ Νεοφύτου. Στη διάσκεψη, ο Αβέρωφ Νεοφύτου προειδοποίησε για τη συνεχιζόμενη ακρίβεια, επισημαίνοντας ότι η Κύπρος κατέγραψε τον υψηλότερο πληθωρισμό σε ολόκληρη την Ευρώπη κατά τους τελευταίους δύο μήνες. Το ThemaOnline βρέθηκε στο πολιτικό γραφείο και σας μεταφέρει την εξέλιξή της. 

BEST OF TOTHEMAONLINE