ΠτΔ: Πακέτο πάνω από 660 εκατομμύρια ευρώ για τη Λεμεσό - Ο ολιστικός σχεδιασμός και τα έργα οικονομικής ανάπτυξης
Με πακέτο έργων σε κάθε τομέα πολιτικής απάντησε ο Πρόεδρος στις προκλήσεις της Λεμεσού
Η εκστρατεία η οποία άρχισε από τον Ιούνιο ολοκληρώνεται σήμερα ενώ, όπως αναφέρεται, φέτος ήταν ιδιαίτερα έντονη η προσπάθεια και περιλάμβανε οργανωμένη εκστρατεία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα στο facebook και instagram, εκτεταμένη αρθρογραφία και παρουσίαση διαφόρων πτυχών της τουριστικής εμπειρίας σε αρκετά έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα καθώς και διεκπεραίωση πολύ επιτυχημένων ραδιοφωνικών διαγωνισμών σε παγκύπριους ραδιοσταθμούς με βραβεία δωρεάν διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία της επαρχίας Πάφου.
Τα αποτελέσματα γενικότερα σημειώνει η ΕΤΑΠ, είναι πέρα για πέρα ικανοποιητικά αφού με σχετικά περιορισμένη δαπάνη έχουν καταφέρει και στοχεύουν στην ενημέρωση, πέραν των 350.000 πιθανών επισκεπτών, εκ των οποίων 110.000 χρήστες είχαν κάποιας μορφής αλληλεπίδραση.
Επιπρόσθετα παρόλο που ο στόχος δεν ήταν η αύξηση της επισκεψιμότητας στην ιστοσελίδα, παρά ταύτα κατάφεραν να προσελκύσουν στην ιστοσελίδα πέραν των 7.500 νέων χρηστών.
Οι δε ραδιοφωνικοί διαγωνισμοί στο σύνολο επέφεραν απήχηση σε πέραν των 200.000 χρηστών και αλληλεπίδραση σε πέραν των 40.000, όπως σημειώνει η ανακοίνωση.
Παράλληλα, όπως αναφέρεται, η Επαρχία Πάφου και φέτος έχει την τιμητική της αφού χιλιάδες είναι οι μόνιμοι κάτοικοι Κύπρου που επισκέπτονται ή διαμένουν στην επαρχία αυτό το διάστημα για τις καλοκαιρινές διακοπές.
Από ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις