ΠτΔ: Πακέτο πάνω από 660 εκατομμύρια ευρώ για τη Λεμεσό - Ο ολιστικός σχεδιασμός και τα έργα οικονομικής ανάπτυξης
Με πακέτο έργων σε κάθε τομέα πολιτικής απάντησε ο Πρόεδρος στις προκλήσεις της Λεμεσού
«Η ανακοίνωση των δύο Υπουργείων ουσιαστικά μεταθέτει την ευθύνη για τη διατήρηση των υφιστάμενων διδάκτρων στους φοιτητές οι οποίοι υπηρετούν την στρατιωτική τους θητεία. Δυστυχώς, το κάλεσμα για μεμονωμένα αιτήματα φοιτητών μας σε διάφορα βρετανικά πανεπιστήμια για διατήρηση των διδάκτρων στα ίδια φετινά επίπεδα δεν αναμένεται να τύχει θετικής ανταπόκρισης, καθώς δεν θα έχει την ίδια βαρύτητα με μια συντονισμένη προσπάθεια από μέρους της Κυβέρνησης», προσθέτει.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Βρετανικά Πανεπιστήμια: Σε απευθείας συζητήσεις οι Κύπριοι φοιτητές για τα δίδακτρα
Ο ΚΣΕΣ καλεί, παράλληλα, τους πιο πάνω φοιτητές να επικοινωνήσουν με τα μέλη του Συνδέσμου για βοήθεια στην επικοινωνία με το πανεπιστήμιο που έχουν επιλέξει ή με το πανεπιστήμιο στο οποίο επιθυμούν να διεκδικήσουν θέση, με σκοπό τη διατήρηση των διδάκτρων στα ίδια επίπεδα με φέτος.
«Συνεχίζεται η επικοινωνία μεταξύ μελών του ΚΣΕΣ και πανεπιστημίων για ενημέρωση σχετικά με το εν λόγω θέμα με την παράκληση όπως αντιμετωπίσουν θετικά, αιτήματα από πελάτες φοιτητές μας για διατήρηση των διδάκτρων στα σημερινά επίπεδα», καταλήγει.
Από ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις