ΕΠΙΣΗΜΟ για Σαΐθ: «Κύπρο με 50 χιλιάδες δανεικός – Οψιόν αγοράς στις 250 χιλιάδες ευρώ»!

ΕΠΙΣΗΜΟ για Σαΐθ: «Κύπρο με 50 χιλιάδες δανεικός – Οψιόν αγοράς στις 250 χιλιάδες ευρώ»!

Επισημοποιήθηκε από την… Κολομβία η κάθοδος του 28χρονου Κολομβιανού κεντρικού αμυντικού Χουάν Καμίλο Σαίζ στην Κύπρο για λογαριασμό της Πάφου.

Η ομάδα του, Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν με ανακοίνωση της ενημερώνει για την μετακίνηση του παίκτη στην Πάφο ως δανεικού. Μάλιστα δημοσιεύματα στην Κολομβία αναφέρουν πως η συμφωνία θέλει την Πάφο να δίνει 50 χιλιάδες ευρώ για τον δεκάμηνο δανεισμό του παίκτη ενώ υπάρχει και οψιόν αγοράς στις 250 χιλιάδες ευρώ!

Παράλληλα η κίνηση του Σαίθ να έρθει στην Πάφο χαρακτηρίζεται ως έκπληξη στα ΜΜΕ της πατρίδας του.

Η ανακοίνωση της Μεντεγίν:

The post ΕΠΙΣΗΜΟ για Σαΐθ: «Κύπρο με 50 χιλιάδες δανεικός – Οψιόν αγοράς στις 250 χιλιάδες ευρώ»! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν υποβαθμίζω τις δηλώσεις Φιντάν

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν υποβαθμίζω τις δηλώσεις Φιντάν

Σε μια περίοδο που αμφισβητείται ο Καταστατικός Χάρτης των ΗΕ και το διεθνές δίκαιο, ο ΓΓ των ΗΕ δεν θα αναλάμβανε οποιαδήποτε πρωτοβουλία που να ξεφεύγει του πλαισίου του Χάρτη, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας πως τα ΗΕ κινούνται προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση την οποία έχει δώσει ο ίδιος ο ΓΓ των ΗΕ.