Αναβάλλεται η ανακοίνωση της απόφασης για δολοφονία του Χαρίρι

Αναβάλλεται η ανακοίνωση της απόφασης για δολοφονία του Χαρίρι

Το Ειδικό Δικαστήριο για τον Λίβανο έκανε γνωστό την Τετάρτη 5/8 ότι θα αναβάλει την ανακοίνωση της απόφασής του, στη δίκη για τη δολοφονία του πρώην πρωθυπουργού Ραφίκ Χαρίρι, μετά την καταστροφική έκρηξη που σημειώθηκε στο λιμάνι της Βηρυτού την Τρίτη 4/8.


Η απόφαση για τους τέσσερις κατηγορουμένους ήταν προγραμματισμένο να ανακοινωθεί την Παρασκευή, 7 Αυγούστου. Όλοι τους κατηγορούνται για συμμετοχή στη βομβιστική επίθεση που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο Χαρίρι, το 2005.

Η ανακοίνωση της απόφασης μετατέθηκε για τις 18 Αυγούστου «σε ένδειξη σεβασμού για τα αμέτρητα θύματα», ανέφερε το δικαστήριο το οποίο εδρεύει στην Ολλανδία. 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE ΕΙΚΟΝΑ: Άπαντες παρόντες στον Λευκό Οίκο - Σε εξέλιξη η κρίσιμη συνάντηση Ζελένσκι - Τραμπ

LIVE ΕΙΚΟΝΑ: Άπαντες παρόντες στον Λευκό Οίκο - Σε εξέλιξη η κρίσιμη συνάντηση Ζελένσκι - Τραμπ

  Σε εξέλιξη βρίσκεται η κρίσιμη συνάντηση του Ντόναλντ Τραμπ με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι για το Ουκρανικό. Οι εγγυήσεις ασφαλείας και κυρίως το εδαφικό είναι τα δύο «καυτά» θέματα που θα κυριαρχήσουν στις συνομιλίες, στο πλαίσιο μιας ειρηνευτικής συμφωνίας. Ο Ουκρανός πρόεδρος αναμένεται να βρεθεί υπό πίεση, όπως μαρτυρά και η τελευταία ανάρτηση Τραμπ, πως η Ουκρανία δεν θα ανακτήσει την Κριμαία, ούτε θα ενταχθεί στο ΝΑΤΟ. Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline.

BEST OF TOTHEMAONLINE