Η Αρσεναλ απολύει 55 άτομα και δείχνει ότι δεν θα κάνει μεταγραφές

Η Αρσεναλ απολύει 55 άτομα και δείχνει ότι δεν θα κάνει μεταγραφές

Με ανακοίνωσή της η Αρσεναλ ανακοίνωσε ότι αναγκαστικά ως περικοπές εξαιτίας του κορονοϊού, θα απολύσει 55 υπαλλήλους της, με την κίνηση να ερμηνεύεται στα social media και προαναγγελία ΜΗ μεταγραφών.

Η Αρσεναλ εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση, με την οποία ενημέρωσε ότι βρίσκεται στη στενάχωρη θέση απόλυσης 55 εργαζομένων σε διάφορα πόστα του συλλόγου. Αφού εξήγησε τις δυσκολίες που έχει επιφέρει στα οικονομικά της και τις μειώσεις σε παίκτες, προπονητές και γενικότερα στο προσωπικό της, η λονδρέζικη ομάδα υποστηρίζει ότι εξαιτίας του κορονοϊού και φοβούμενη ακόμα και δεύτερο κύμα, οφείλει να συμμαζέψει ακόμα περισσότερο τα οικονομικά της.

Σε δεύτερη ανάγνωση βέβαια η εν λόγω ανακοίνωση στα social media σχολιάστηκε αμέσως ως και πρόθεση-προαναγγελία ότι δεν πρόκειται να γίνουν μεταγραφές. Τουλάχιστον όχι κάτι σημαντικό και δαπανηρό.

 

Πηγή: www.gazzetta.gr

The post Η Αρσεναλ απολύει 55 άτομα και δείχνει ότι δεν θα κάνει μεταγραφές appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βρίσκεται σήμερα, αντιμέτωπος με μία κρίσιμη πολιτική πρόκληση. Το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος συνεδριάζει για να εξετάσει τις συνέπειες της αργίας που έχει επιβληθεί στους Δημάρχους Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη. Οι δύο υποθέσεις ξεπερνούν τον νομικό χαρακτήρα και γίνονται καθαρά πολιτικά ζητήματα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ, η οποία καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας, την πολιτική ευθύνη και την κοινωνική πίεση.

BEST OF TOTHEMAONLINE