ΕΚΡΗΞΗ- ΛΙΒΑΝΟΣ: Ίσως το μοναδικό VIDEO που καταγράφει την έκρηξη στην Κύπρο- Πάγωσαν όλοι- «Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό»

ΕΚΡΗΞΗ- ΛΙΒΑΝΟΣ: Ίσως το μοναδικό VIDEO  που καταγράφει την έκρηξη στην Κύπρο- Πάγωσαν όλοι- «Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό»

Ήταν γύρω στις 18:20 της Τρίτης (4/8) όταν η φονική έκρηξη στο Λίβανο, στο λιμάνι της Βηρυτού ακούστηκε μέχρι την Κύπρο, με το ωστικό κύμα μάλιστα να «ταρακουνά» βιτρίνες υποστατικών.

Του Στέλιου Στυλιανού

Εκείνη την ώρα βρισκόταν σε εξέλιξη στο ΓΣΠ το Παγκύπριο πρωτάθλημα Στίβου κάτω των 18 ετών, το οποίο μεταδιδόταν μέσω της ιστοσελίδας της ΚΟΕΑΣ και του AlfaSports TV.

Ο εκκωφαντικός θόρυβος από την έκρηξη έγινε ιδιαίτερα αισθητός και στο στάδιο με τον υπεύθυνο της μετάδοσης μάλιστα Αργύρη Αργυρού να αναφέρεται στην έκρηξη (δεν ήξεραν μέχρι εκείνη την ώρα περί τίνος πρόκειται) και να εύχεται να μην πρόκειται για κάτι το σοβαρό.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο, οι κριτές και οι εθελοντές των αγώνων γύρισαν στην κερκίδα για να δουν αν έχει συμβεί κάτι, ενώ για μερικά δευτερόλεπτα πάγωσαν όλοι.

Στην συνέχεια, μετά την πάροδο 30 λεπτών από τις κερκίδες ακουγόταν ότι πρόκειται για την έκρηξη στο Λίβανο με αρκετούς να αναφωνούν «Παναγία μου».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερή Νέας Υόρκης: Η Λευκωσία προετοιμάζεται- Ο Τατάρ προκαλεί - Η «μέση λύση» των ΗΕ

Πενταμερή Νέας Υόρκης: Η Λευκωσία προετοιμάζεται- Ο Τατάρ προκαλεί - Η «μέση λύση» των ΗΕ

Στις 16-17 Ιουλίου, το κυπριακό θα βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο των εξελίξεων, στην έδρα των ΗΕ, όπου θα πραγματοποιηθεί η άτυπη πενταμερής συνάντηση, με την εμπλοκή των εγγυητριών δυνάμεων και της ΕΕ ο ρόλος της οποίας δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, παρά τον διορισμό του Ειδικού Απεσταλμένου της ΕΕ για το κυπριακό. Ο Γιοχάνες Χαν ωστόσο, δεν αναμένεται να βρίσκεται στον χώρο της διάσκεψης, στις 17 Ιουλίου, λόγω άρνησης της τουρκοκυπριακής πλευράς.