ΠΑΦΟΣ: Στο κελί για οκτώ μέρες 53χρονη - Φέρεται να μαχαίρωσε τον σύζυγο της

ΠΑΦΟΣ: Στο κελί για οκτώ μέρες 53χρονη - Φέρεται να μαχαίρωσε τον σύζυγο της

Διάταγμα οκταήμερης κράτησης εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου,  εναντίον 53χρονης, η οποία είχε συλληφθεί για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας φόνου.

Θυμίζουμε, ότι σύμφωνα με την Αστυνομία, η 53χρονη φέρεται να μαχαίρωσε με κουζινομάχαιρο τον σύζυγο της ηλικίας 62 ετών, το βράδυ της Τρίτης (04/08) στη Χλώρακα της Πάφου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 62χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΓΝ Πάφου διασωληνωμένος.

Από ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει και το 2026 στο ίδιο πνεύμα για μεταρρυθμίσεις όπως και το 2025, με στόχο να εκσυγχρονίσει το κράτος του 1960, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την εναρκτήρια του τοποθέτηση στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, που έγινε το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE