Ανησυχία στην Ομόνοια – Αποχώρησε τραυματίας ο Μαυρίας

Ανησυχία στην Ομόνοια – Αποχώρησε τραυματίας ο Μαυρίας

Ανησυχία στις τάξεις της Ομόνοιας, καθώς οι πράσινοι είδαν τον Μαυρία να αποχωρεί με πρόβλημα τραυματισμού στο φιλικό κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα.

Ο Ελλαδίτης δεν μπόρεσε να συνεχίσει το παιχνίδι και τη θέση του πήρε ο Λοΐζου στο 20′, ενώ το κατά πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του θα φανείς τις επόμενες μέρες, όταν περάσει από τις απαραίτητες εξετάσεις.

The post Ανησυχία στην Ομόνοια – Αποχώρησε τραυματίας ο Μαυρίας appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φρένο» από τα κόμματα του Κέντρου στην ιδέα συνένωσης που προωθεί το ΔΗΚΟ - Καταθέτει προτάσεις ο Νικόλας ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής

«Φρένο» από τα κόμματα του Κέντρου στην ιδέα συνένωσης που προωθεί το ΔΗΚΟ - Καταθέτει προτάσεις ο Νικόλας ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής

Την ώρα που το ΔΗΚΟ ανοίγει επίσημα τη συζήτηση για το μέλλον του λεγόμενου ενδιάμεσου χώρου, τα υπόλοιπα κόμματα που θεωρητικά θα μπορούσαν να συμμετάσχουν σε μια διαδικασία συνένωσης ή στενότερης συνεργασίας, εμφανίζονται ιδιαίτερα επιφυλακτικά, αν όχι αρνητικά, απέναντι στο εγχείρημα που προωθεί ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος.

BEST OF TOTHEMAONLINE