Ανησυχία στην Ομόνοια – Αποχώρησε τραυματίας ο Μαυρίας

Ανησυχία στην Ομόνοια – Αποχώρησε τραυματίας ο Μαυρίας

Ανησυχία στις τάξεις της Ομόνοιας, καθώς οι πράσινοι είδαν τον Μαυρία να αποχωρεί με πρόβλημα τραυματισμού στο φιλικό κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα.

Ο Ελλαδίτης δεν μπόρεσε να συνεχίσει το παιχνίδι και τη θέση του πήρε ο Λοΐζου στο 20′, ενώ το κατά πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του θα φανείς τις επόμενες μέρες, όταν περάσει από τις απαραίτητες εξετάσεις.

The post Ανησυχία στην Ομόνοια – Αποχώρησε τραυματίας ο Μαυρίας appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σήμερα τα «αποκαλυπτήρια» του νέου πολιτικού κινήματος του Οδυσσέα - Αναδιαμόρφωση του Κεντρώου χώρου

Σήμερα τα «αποκαλυπτήρια» του νέου πολιτικού κινήματος του Οδυσσέα - Αναδιαμόρφωση του Κεντρώου χώρου

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης, «αποκαλύπτεται» ενώπιον της κοινωνίας, μέσα από το νέο πολιτικό κίνημα, το οποίο πολιτικοί αναλυτές εκτιμούν πως θα φέρει αλλαγή στον κομματικό χάρτη.