ΚΑΠΝΙΣΜΑ: 6 τροφές που καθαρίζουν τους πνεύμονες από την νικοτίνη

ΚΑΠΝΙΣΜΑ: 6 τροφές που καθαρίζουν τους πνεύμονες από την νικοτίνη

Το κάπνισμα είναι μια κακή συνήθεια με αποδεδειγμένα βλαβερές συνέπειες.

Και είναι και επιλογή. Για όσους επιλέγουν να συνεχίζουν να καπνίζουν, υπάρχουν πάντως έξι τρόφιμα τα οποία μπορούν να τους βοηθήσουν να απομακρύνουν τα κατάλοιπα της νικοτίνης.

Νερό: Το νερό είναι γιατρικό για τα πάντα μεταξύ άλλων και για το κάπνισμα, καθώς βοηθά στην αποβολή της νικοτίνης.

Πορτοκάλια: Πλούσια πηγή βιταμίνης C, με αποδεδειγμένα οφέλη, ενώ την ίδια ώρα ενισχύει το μεταβολισμό και μειώνει το στρες (που συνήθως οδηγεί στο κάπνισμα).

Χυμός καρότου: Ο χυμός καρότου έχει ευεργετικές ιδιότητες για το δέρμα καθώς είναι πλούσιος σε βιταμίνες Α, C, Κ και Β, που έχουν αποδειχθεί ότι είναι αποτελεσματικές στην απομάκρυνση της νικοτίνης από τον οργανισμό.

Μπρόκολο: Πλούσιο σε βιταμίνες C και Β5, βοηθά στην εξιστάθμισή τους στον οργανισμό.

Σπανάκι: Πλούσια πηγή φολικού οξέος βοηθά και στην αντιστάθμιση των βλαβερών συνεπειών του καπνίσματος.

Ακτινίδια: Πλούσια πηγή βιταμινών Α, C και Ε. Όταν καπνίζετε, τα επίπεδα αυτών των βιταμινών μειώνονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης στο Breitbart: «Μεγάλο εμπόδιο» ο Ερντογάν στο Κυπριακό – Μόνη εκτός συνεργασιών η Τουρκία

Χριστοδουλίδης στο Breitbart: «Μεγάλο εμπόδιο» ο Ερντογάν στο Κυπριακό – Μόνη εκτός συνεργασιών η Τουρκία

Σαφές μήνυμα για τον στρατηγικό προσανατολισμό της Κύπρου προς τις Ηνωμένες Πολιτείες έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξή του στο Breitbart News, η οποία αναδημοσιεύθηκε και από τον λογαριασμό του Ντόναλντ Τραμπ στο Truth Social.

BEST OF TOTHEMAONLINE