Υπόθεση «Σάντυ»: Μηνύματα μέσω Google Translate και παραδοχή για «στημένες» καταγγελίες
Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι έρευνες για την υπόθεση της «Σάντυ», με τις τελευταίες αποκαλύψεις να κλονίζουν την αξιοπιστία των καταγγελιών.

Στην ομαδική κατάταξη του αγώνα, τον οποίο αθλοθέτησε η εταιρία REAL GAME, αντιπρόσωποι των ιταλικών όπλων RENATO GAMBA και FAUSTI, η περσινή πρωταθλήτρια ομάδα του Κ.Σ. «Σπίθα», με τους Χρίστο Παρασκευαΐδη, Νεόφυτο Παφίτη, Κούλλη Ανδρέου, Άθω Βοσκαρίδη και Ανδρέα Λαζανίτη, με 171/200 εξασφάλισε την πρώτη θέση, ενώ ο «Πολύκαττος» Αγίας Μαρίνας με 168/200 πήρε τη δεύτερη θέση και η Κυνηγετική Ένωση Λυθροδόντα την τρίτη με 164/200.
Την … όμορφη όψη του δευτέρου αγώνα, αποτέλεσε η συμμετοχή της Μαρίας Νεοφύτου του Κ.Σ «Πολύκαττος», που ήταν η πρώτη παρουσία γυναίκας στα 8 χρόνια διεξαγωγής του πρωταθλήματος. Η Μαρία πέτυχε 25/50 και εξασφάλισε το έπαθλο της γυναικείας κατάταξης. Στις άλλες κατηγορίες, ο Χρίστος Μαππουρίδης της Κ.Ε. Λευκωσίας με 41/50 ήταν ο νικητής στη Β’ κατηγορία των κυνηγών, και με το ίδο αποτέλεσμα, ο Θανάσης Κωνσταντίνου του «Πολύκαττου» πρώτευσε στους βετεράνους κυνηγούς και ο νεαρός Ανδρέας Λάμπρου στους έφηβους. Στις κατηγορίες των σκοπευτών, ο Λουκάς Ψημολοφίτης πήρε την πρώτη θέση στην Α’ κατηγορία με 46/50 όσους και ο δεύτερος Άλκης Κούλας, ενώ ο Σπύρος Σαββίδης με 45/50 πρώτευσε στη Β’ κατηγορία των σκοπευτών και ο Κυριάκος Πατσαλίδης της ΣΚΟΚΕΡ με 42/50 στους βετεράνους σκοπευτές. Τέλος, στις επανεγγραγφές (Re – Entry) o Παύλος Ροδοσθένους του Κ.Σ. «Φτέλια» Γερίου, πέτυχε 38/50.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα του δεύτερου αγώνα του Επαρχιακού Πρωταθλήματος Σκοποβολής «Μάικ Τύμβιος», ήταν τα ακόλουθα σε κάθε κατηγορία.
The post Ο Γιάννης Κωνσταντινίδης «ζευγάρωσε» τις νίκες του appeared first on Thema Sports.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




