Η Ελλάδα θέλει να φέρει στο τραπέζι τη Συνθήκη της Λωζάνη, γράφει η Σοζτζού

Η Ελλάδα θέλει να φέρει στο τραπέζι τη Συνθήκη της Λωζάνη, γράφει η Σοζτζού

Η Ελλάδα θέλει να φέρει τη Συνθήκη της Λωζάνης στο τραπέζι, γράφει η εφημερίδα Σοζτζού υπό τον τίτλο “Η Λωζάνη τίθεται στο τραπέζι”.

Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα της αντιπολίτευσης, στη συνάντηση μεταξύ των δύο χωρών θα τεθούν στο τραπέζι όλα τα αμφιλεγόμενα ζητήματα μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας. “Οι δύο χώρες δε θα προβούν σε καμία δήλωση σχετικά με το περιεχόμενο των συναντήσεων.

Μεταξύ των ζητημάτων που θα τεθούν στο τραπέζι θα είναι και τα σημεία της Συνθήκη της Λωζάνης, με τα οποία δεν συμμορφώνεται η Ελλάδα. Η Ελλάδα θα επιμείνει στην επικαιροποίηση της Λωζάνης.

Δεν θα γίνει καμία δήλωση σχετικά με τα θέματα που θα συζητηθούν στις συναντήσεις”, γράφει.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

Σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών εξελίξεων στη Μέση Ανατολή και την Ανατολική Μεσόγειο, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, είχε σειρά σημαντικών τηλεφωνικών επικοινωνιών με περιφερειακούς ηγέτες.

BEST OF TOTHEMAONLINE