ΠΑΦΟΣ: Του πυροβόλησαν τον σκύλο με φλομπέρ - Καταζητεί 62χρονο η Αστυνομία

ΠΑΦΟΣ: Του πυροβόλησαν τον σκύλο με φλομπέρ - Καταζητεί 62χρονο η Αστυνομία

Yπόθεση λαθροθηρίας και τραυματισμού σκύλου διερευνά η Αστυνομία Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, 49χρονος κάτοικος Πάφου μετέβη την Τρίτη (04/08) σε περιοχή του χωριού Πελαθούσα προκειμένου να εκπαιδεύσει τα κυνηγητικά του σκυλιά. Στο πλαίσιο της εκπαίδευσης των σκύλων του άκουσε έναν πυροβολισμό και αμέσως μετά είδε έναν άντρα να κρατά ένα Φλομπέρ και να τρέχει.

Ο 49χρονος διαπίστωσε ότι ο άγνωστος άνδρας είχε τραυματίσει το σκυλί του στο μπροστινό πόδι το οποίο μετέφερε αμέσως σε κτηνίατρο.  Μετά την καταγγελία η Αστυνομία περισυνέλεξε από την σκηνή διάφορα τεκμήρια και εξασφάλισε μαρτυρία εναντίον 62χρονου από χωριό της Επαρχίας.

Εναντίον του 62χρονου η Αστυνομία εξέδωσε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται μετά την σχετική καταγγελία του ιδιοκτήτη κυνηγητικών σκύλων. Οι εξετάσεις συνεχίζονται. 

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ: Στο Υπουργικό το νομοσχέδιο για την βία στα γήπεδα - Δίνει δικαίωμα στην Αστυνομία να αποφασίσει για απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων

ΠτΔ: Στο Υπουργικό το νομοσχέδιο για την βία στα γήπεδα - Δίνει δικαίωμα στην Αστυνομία να αποφασίσει για απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων

Στις πολύ σημαντικές αποφάσεις που θα λάβει σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο, ανάμεσα σε άλλα, σε σχέση με την αναζωογόνηση ακριτικών περιοχών, αλλά και την ασφάλεια στα γήπεδα αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος ανακοίνωσε, επίσης, ότι θα παραθέσει την πρώτη εβδομάδα Μαρτίου, συνέντευξη Τύπου προς τα ΜΜΕ για το έργο της Κυβέρνησης κατά το 2024.

BEST OF TOTHEMAONLINE