Αντιδράσεις για υποβιβασμό της Ελλάδας σε κατηγορία Β: ' Ποιανών τα συμφέροντα εξυπηρετεί η Κυπριακή κυβέρνηση;'

Αντιδράσεις για υποβιβασμό της Ελλάδας σε κατηγορία Β: ' Ποιανών τα συμφέροντα εξυπηρετεί η Κυπριακή κυβέρνηση;'

Το Ινστιτούτο Ελληνικού Πολιτισμού με ανακοίνωση του, εκφράζει αγανάκτηση για την  αψυχολόγητη, όπως σημειώνει, απόφαση της Κυπριακής Κυβέρνησης να εντάξει την Ελλάδα στην επιδημιολογική κατηγορία Β.

Αναφέρει ότι τα 25 κρούσματα  της Κύπρου  χθες αντιστοιχούν με 400 της Ελλάδας κατά αναλογία πληθυσμού ενώ της Ελλάδας  ήταν  μόνον 75, σημειώνοντας ότι η γενική επιδημιολογική εικόνα της Ελλάδα, κατά αναλογία πληθυσμού, είναι πολύ καλύτερη από της Κύπρου.

«Αλήθεια,  ποιανών τα  συμφέροντα εξυπηρετεί η Κυπριακή κυβέρνηση με την εν λόγω απόφαση της; Της μητριάς Αγγλίας ή του ΠΑΣΥΞΕ, ή κάποιων άλλων. Αναμένουμε επίσημη απάντηση από την κυβέρνηση το ταχύτερον», προστίθεται..

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

Η σχέση του Προεδρικού με το ΔΗΚΟ, εισέρχεται σε μια από τις πιο κρίσιμες φάσεις της, από την ανάληψη της διακυβέρνησης από τον Νίκο Χριστοδουλίδη. Οι επόμενες ημέρες, αποκτούν ιδιαίτερη πολιτική σημασία. Η συνάντηση της Παρασκευής ανάμεσα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τη Γραμματεία του ΔΗΚΟ δεν αντιμετωπίζεται ως μία ακόμη τακτική επαφή, αλλά ως ένα ραντεβού ουσίας, από το οποίο αναμένεται να διαφανεί εάν οι δύο πλευρές μπορούν να επαναπροσδιορίσουν τους όρους της συνεργασίας τους, ή αν οι διαφωνίες που συσσωρεύτηκαν το τελευταίο διάστημα, θα παραμείνουν στο τραπέζι.

BEST OF TOTHEMAONLINE