ΤΖΟΚΕΡ: Πώς ένας τυχερός στη 2η κατηγορία έβαλε στην τσέπη πάνω από 70.000 ευρώ -ΠΙΝΑΚΑΣ

ΤΖΟΚΕΡ: Πώς ένας τυχερός στη 2η κατηγορία έβαλε στην τσέπη πάνω από 70.000 ευρώ -ΠΙΝΑΚΑΣ

Βρέθηκαν στην κλήρωση της Κυριακής (02/08) τέσσερεις μεγάλοι τυχεροί, οι οποίοι έγιναν πλουσιότεροι κατά 35.617,11 ευρώ. Μάλιστα, ο αριθμός τζόκερ ήταν το 1!

Στην πρώτη κατηγορία είχαμε ΤΖΑΚ – ΠΟΤ!

Στην δεύτερη κατηγορία 4 νικητές έβαλαν στην τσέπη 35.617,11 ευρώ, ενώ στην τρίτη κατηγορία 48 τυχεροί κέρδιασαν 2.500 ευρώ.

Οι αριθμοί που κληρώθηκαν είναι: 10, 18, 26, 31, 41 και τζόκερ ο αριθμός 1!

Τα τέσσερα τυχερά δελτία παίχτηκαν σε τρία πρακτορεία στην Ελλάδα. Οι δυο εξ αυτών των επιτυχιών, αφορούν σε ένα παίκτη στην Αθήνα, ο οποίος είχε δυο τυχερά δελτία, με τους ίδιους αριθμούς. Έπαιξε, δηλαδή, το ίδιο δελτίο δύο φορές!  

Δείτε τους νικητές σε κάθε κατηγορία και τα διανεμόμενα κέρδη:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Προβληματίζει η χαμηλή συσπείρωση ενόψει βουλευτικών εκλογών – Οι πληγές που δεν έχουν κλείσει και η πτωτική πορεία

ΔΗΣΥ: Προβληματίζει η χαμηλή συσπείρωση ενόψει βουλευτικών εκλογών – Οι πληγές που δεν έχουν κλείσει και η πτωτική πορεία

Η χαμηλή συσπείρωση και η αργή επούλωση των εσωκομματικών πληγών φαίνεται να αποτελούν το μεγαλύτερο στοίχημα για τον Δημοκρατικό Συναγερμό ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2026. Η ηγεσία του κόμματος, παρότι επιχειρεί να εκπέμψει μήνυμα ενότητας και ανασύνταξης, δεν κρύβει την ανησυχία της για τις εσωτερικές τριβές που εξακολουθούν να υποβόσκουν μετά το ταραχώδες πολιτικό σκηνικό των Προεδρικών του 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE