Ε. ΓΙΟΛΙΤΗ: Έρευνα εναντίον της γυναίκας που παραβίασε τον αυτοπεριορισμό - 'Όπου προκύπτουν ευθύνες, θα αποδοθούν'

Ε. ΓΙΟΛΙΤΗ: Έρευνα εναντίον της γυναίκας που παραβίασε τον αυτοπεριορισμό - 'Όπου προκύπτουν ευθύνες, θα αποδοθούν'

Σε περιορισμό υπό επιτήρηση τέθηκε η γυναίκα η οποία έφτασε πρόσφατα στην Κύπρο από τις ΗΠΑ, κι’ ενώ έπρεπε να παραμείνει σε αυτοπεριορισμό, παραβίασε το διάταγμα με αποτέλεσμα την πρόκληση εξάπλωσης του κορωνοϊού  σε άλλα άτομα.

Με ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα, η Υπουργός Δικαιοσύνης, Έμιλυ Γιολίτη, σημείωσε ότι διεξάγονται έρευνες μέσω καταθέσεων για να διαπιστωθεί αν προκύπτουν κατηγορίες εναντίον της γυναίκας.

Ταυτόχρονα, η κ. Γιολίτη, τόνισε ότι ‘όπου προκύπτουν ευθύνες σε ένα θέμα τόσο σοβαρό, θα αποδοθούν’.

Θυμίζουμε ότι η εν λόγω γυναίκα έφθασε στην Λάρνακα από τις ΗΠΑ και βγήκε από τον υποχρεωτικό αυτοπεριοσμό των 14 ημερών, ενώ την 3η μέρα κινήθηκε σε διάφορες περιοχές. Πέραν τούτου, διοργάνωσε πάρτι της κόρης της το οποίο είχε ως αποτέλεσμα τη μόλυνση άλλων ατόμων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν υποβαθμίζω τις δηλώσεις Φιντάν

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν υποβαθμίζω τις δηλώσεις Φιντάν

Σε μια περίοδο που αμφισβητείται ο Καταστατικός Χάρτης των ΗΕ και το διεθνές δίκαιο, ο ΓΓ των ΗΕ δεν θα αναλάμβανε οποιαδήποτε πρωτοβουλία που να ξεφεύγει του πλαισίου του Χάρτη, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας πως τα ΗΕ κινούνται προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση την οποία έχει δώσει ο ίδιος ο ΓΓ των ΗΕ.