ΛΕΜΕΣΟΣ: Τον 'ανέκοψαν' για έλεγχο και τον 'τσάκωσαν' - Έγινε έλεγχος και στο σπίτι του

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τον 'ανέκοψαν' για έλεγχο και τον 'τσάκωσαν' - Έγινε έλεγχος και στο σπίτι του

Δεκατρείς συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού βάρους 374 γραμμαρίων περίπου, εντόπισε χθες Κυριακή (02/08) στη Λεμεσό, η Αστυνομία, μέλη της οποίας προχώρησαν στη σύλληψη 29χρονου για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

**Φωτογραφία αρχείου

Συγκεκριμένα, γύρω στις 5.30μ.μ., μέλη της ΥΚΑΝ ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο, που οδηγούσε 29χρονος, σε δρόμο της Λεμεσού. Κατά τη διάρκεια έρευνας που ακολούθησε, εντοπίστηκαν τρεις νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν κάνναβη, συνολικού βάρους 69 γραμμαρίων περίπου, μια ζυγαριά ακριβείας και το χρηματικό ποσό των €430. 

Ακολούθησε έρευνα στην οικία του 29χρονου, στη Λεμεσό, όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν άλλες δέκα νάιλον συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού βάρους 305 γραμμαρίων περίπου.

Εναντίον του 29χρονου εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Guardian: Δημοσίευμα για το επίμαχο βίντεο - «Κύκλωμα χρημάτων έναντι πρόσβασης»

Guardian: Δημοσίευμα για το επίμαχο βίντεο - «Κύκλωμα χρημάτων έναντι πρόσβασης»

Τη κατηγορηματική του άρνηση στις καταγγελίες περί διαφθοράς επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη δημοσιοποίηση βίντεο που τον φέρει να εμπλέκεται, έμμεσα, σε κύκλωμα «χρημάτων έναντι πρόσβασης», επισημαίνει μεταξύ άλλων δημοσίευμα της εφημερίδας Guardian.

BEST OF TOTHEMAONLINE