Νέος Δήμαρχος Αγλαντζιάς ο Ανδρέας Κωνσταντίνου - Κέρδισε στο νήμα το θρίλερ με Κόρτα

Νέος Δήμαρχος Αγλαντζιάς ο Ανδρέας Κωνσταντίνου - Κέρδισε στο νήμα το θρίλερ με Κόρτα

Ο νέος Δήμαρχος Αγλαντζιάς είναι ο Ανδρέας Κωνσταντίνου.

Όπως αναφέρουν πηγές της ιστοσελίδας μας η μάχη δόθηκε στήθος με στήθος με τον υποψήφιο ΑΚΕΛ/ΔΗΚΟ κύριο Κόρτα με τη διαφορά να 'κλείνει' στους 106 ψήφους.

Ο Ανδρέας Κωνσταντίνου εξελέγη την Κυριακή νέος Δήμαρχος Αγλαντζιάς, εξασφαλίζοντας το 41,53% των ψήφων.
 
Η ανακήρυξη του νέου Δημάρχου θα γίνει το πρωί της Δευτέρας στο Υπουργείο Οικονομικών.
 
Κατά τη σημερινή αναπληρωματική εκλογή, η αποχή έφθασε το 56,44%.
 
Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ η Έφορος Εκλογής, Λαμπρινή Γωγάκη, ο Ανδρέας Κωνσταντίνου εξασφάλισε 2611 ψήφους, ή ποσοστό 41,53% και εκλέγεται Δήμαρχος. Ακολουθεί σε αριθμό ψήφων ο Κώστας Κόρτας, που υποστηριζόταν από το ΔΗΚΟ και το ΑΚΕΛ, και ο οποίος εξασφάλισε 2505 ψήφους ή ποσοστό 39,84%.

Η Βασιλειάδου Μαρία, που υποστηρίχθηκε από την ΕΔΕΚ, έλαβε 251 ψήφους, ποσοστό 3,99%, η Ξάνθου Έφη που υποστηρίχθηκε από το Κίνημα Οικολόγων Συνεργασία Πολιτών έλαβε 495 ψήφους, ποσοστό 7,87% και ο ανεξάρτητος Πέτρου Παναγιώτης έλαβε 425 ψήφους ή ποσοστό 6,76%.
 
Από το σύνολο των 14,619 εγγεγραμμένων ψηφοφόρων, προσήλθαν στις κάλπες για την εκλογή Δημάρχου 6,368 ψηφοφόροι, ποσοστό 43,56%. Υπήρξαν, όπως ανέφερε η κ. Γωγάκη, 52 άκυρα, 29 λευκά και 6,287 έγκυρα ψηφοδέλτια, ή ποσοστό 98,73%.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE