Ανατροπή σκηνικού με Εμπαπέ!

Ανατροπή σκηνικού με Εμπαπέ!

Κόντρα σε όλα τα προγνωστικά που τον ήθελαν νοκ-άουτ απο το ραντεβού με την Λιόν, ο Κιλιάν Εμπαπέ έχει δείξει τρομερά σημάδια βελτίωσης μετα τον τραυματισμό του και η “Equipe” αποκαλύπτει πως έχει σημαντικές πιθανότητες να προλάβει το κρίσιμο ματς με την Αταλάντα.

Το πρόβλημα στον δεξιό αστράγαλο του Κιλιάν Εμπαπέ είχε ωθήσει την Παρί Σεν Ζερμέν να εκδώσει ανακοίνωση πριν λίγες ημέρες και να αποκλείσει τη συμμετοχή του από το νοκ-άουτ ματς με την Αταλάντα για τα προημιτελικά του Champions League, όμως ο Γάλλος στράικερ δείχνει πως έχει γερή κράση.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της “Equipe” που το φιλοξενεί και στο σημερινό πρωτοσέλιδό της, ο παγκόσμιος πρωταθλητής με την εθνική Γαλλίας δείχνει ικανος να κερδίσει μία μάχη που φαινόταν άνιση απέναντι στο χρόνο και στο τραύμα του, με την εφημερίδα να επικαλείται πηγή από το φιλικό περιβάλλον του παίκτη και να υποστηρίζει πως κατά 90% θα είναι στην αποστολή για τον αγώνα με τους Ιταλούς.

“Τα αποτελέσματα των κλινικών και ακτινολογικών εξετάσεων είναι όλο και πιο ανακουφιστικά ενώ πολλές φορές τα ιατρικά επιτελεία των ομάδων δίνουν δελτία Τύπου όπου επιλέγουν στρατηγικά να εκφράζουν απαισιόδοξες θέσεις.

Βέβαια στην περίτπωση του Εμπαπέ έχει παίξει ρόλο η μεγάλη επιθυμία και η αποφασιστικότητα του παίκτη να επιστρέψει εγκαίρως και να βοηθήσει την ομάδα του.

Ακόμα και αν δεν είναι 100% έτοιμος, ο Τούχελ θα αποφασίσει λογικά να τον έχει μαζί του στον πάγκο και να τον χρησιμοποιήσει ανάλογα τις ανάγκες του ματς”, αναφέρεται μεταξύ άλλων στο κείμενο της “Equipe”.

sport24.gr

The post Ανατροπή σκηνικού με Εμπαπέ! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συζήτησαν το επεισόδιο στην Πύλα ΠτΔ-Έρχιουρμαν - Αύξησαν τις περιπολίες οι ειρηνευτικές δυνάμεις

Συζήτησαν το επεισόδιο στην Πύλα ΠτΔ-Έρχιουρμαν - Αύξησαν τις περιπολίες οι ειρηνευτικές δυνάμεις

Η Κυβέρνηση καταδικάζει τις σοβαρές παραβιάσεις από το κατοχικό καθεστώς στη νεκρή ζώνη στην περιοχή της Πύλας, βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με την ειρηνευτική δύναμη των Ηνωμένων Εθνών και προβαίνει σε όλα τα απαραίτητα διαβήματα τόσο στην Κύπρο, όσο και στη Νέα Υόρκη, προς αποτροπή των νέων μεθοδεύσεων των κατοχικών δυνάμεων, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, ερωτηθείς σε σχέση με την ανακοίνωση από πλευράς ΟΥΝΦΙΚΥΠ για "μη εξουσιοδοτημένη είσοδο προσωπικού ασφαλείας των Τουρκοκυπρίων" εντός της ουδέτερης ζώνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE