Στο 37,14% μέχρι τις 1700 η προσέλευση στις κάλπες για εκλογή Δημάρχου Αγλαντζιάς

Στο 37,14% μέχρι τις 1700 η προσέλευση στις κάλπες για εκλογή Δημάρχου Αγλαντζιάς

Στο 37,14%, ανήλθε το ποσοστό των ψηφοφόρων που προσήλθαν στις κάλπες μέχρι τις 1700 για να εκλέξουν νέο Δήμαρχο Αγλαντζιάς. 

Σύμφωνα με το Υπουργείο Εσωτερικών, η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου Δημάρχου Αγλαντζιάς συνεχίζεται ομαλά.
 
 Μέχρι τις 17.00 μ.μ. είχαν ασκήσει το εκλογικό τους δικαίωμα 5429 ψηφοφόροι από σύνολο 14.619 εγγεγραμμένων εκλογέων, δηλαδή ποσοστό 37,14%.
 
Η ψηφοφορία θα ολοκληρωθεί στις 18:00 μ.μ. ενώ το τελικό αποτέλεσμα θα ανακοινωθεί γύρω στις 19:30 μ.μ.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Προέδρου Χριστοδουλίδη με Ιταλό ομόλογό του σήμερα στη Ρώμη

Συνάντηση Προέδρου Χριστοδουλίδη με Ιταλό ομόλογό του σήμερα στη Ρώμη

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ιταλικής Δημοκρατίας, Σέρτζιο Ματαρέλλα, θα έχει σήμερα Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στη Ρώμη στις 26 και 27 Φεβρουαρίου κατόπιν πρόσκλησης του Ιταλού ομολόγου του. Χθες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε συνομιλίες στην ιταλική πρωτεύουσα με την Πρωθυπουργό Τζόρτζια Μελόνι μετά το πέρας των οποίων οι δύο ηγέτες ανακοίνωσαν την πρόθεση των χωρών τους να ξεκινήσουν συζητήσεις για την κατάρτιση ενός κοινού εγγράφου εταιρικής σχέσης, για την αντιμετώπιση σειράς κοινών προτεραιοτήτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE