Στο 31,5% η προσέλευση για την αναπληρωματική εκλογή Δημάρχου Αγλαντζιάς μέχρι τις 14.45

Στο 31,5% η προσέλευση για την αναπληρωματική εκλογή Δημάρχου Αγλαντζιάς μέχρι τις 14.45

Η προσέλευση των ψηφοφόρων για την αναπληρωματική εκλογή Δημάρχου Αγλαντζιάς ανήλθε μέχρι τις 14.45 στο 31,5% ή 4.605 δημότες από σύνολο 14.619, δήλωσε στο ΚΥΠΕ η Έφορος Εκλογής, Λαμπρινή Γωγάκη. 

Όσον αφορά τη διαδικασία η κ. Γωγάκη είπε ότι συνεχίζεται ομαλά. Ανέφερε ακόμη ότι τηρούνται τα πρωτόκολλα που έχουν καθοριστεί από το Υπουργείο Υγείας, με τους ψηφοφόρους να προσέρχονται στα εκλογικά κέντρα φορώντας μάσκες προσώπου, στη βάση του τελευταίου διατάγματος του Υπουργού Υγείας και τηρώντας τις οδηγίες που έχουν δοθεί.
 
Η ψηφοφορία, που ξεκίνησε στις 7.00 το πρωί, θα ολοκληρωθεί στις 6.00 το απόγευμα. Η καταμέτρηση των ψήφων θα γίνει στα εκλογικά κέντρα μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας και σύμφωνα με την Έφορο Εκλογής, το αποτέλεσμα αναμένεται πριν από τις 8.00 το βράδυ. Η ανακήρυξη του νέου δημάρχου θα γίνει το πρωί της Δευτέρας, στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Υπουργείου Οικονομικών.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κρυφτούλι» Χριστοδουλίδη- Αννίτας με φόντο τον ανασχηματισμό - Η Κούσιου, οι διαρροές και τα αντικρουόμενα μηνύματα

«Κρυφτούλι» Χριστοδουλίδη- Αννίτας με φόντο τον ανασχηματισμό - Η Κούσιου, οι διαρροές και τα αντικρουόμενα μηνύματα

Δεν είναι ο διορισμός της Έλενας Κούσιου στη θέση της αναπληρώτριας εκπροσώπου Τύπου του ΔΗΣΥ που προκάλεσε τις περισσότερες συζητήσεις. Είναι όσα προηγήθηκαν και κυρίως όσα ακολούθησαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE