Και Αϊντάν Βερέντ από Ισραήλ για… μεγάλη κυπριακή ομάδα

Και Αϊντάν Βερέντ από Ισραήλ για… μεγάλη κυπριακή ομάδα

Στο στόχαστρο του ΑΠΟΕΛ φαίνεται να είναι ο 31χρονος δεξιός εξτρέμ και αρχηγό της Μπεϊτάρ, Αϊντάν Βερέντ σύμφωνα με δημοσίευμα της sports.walla.co.il στο Ισραήλ.

Μετά την μεταγραφή του Μπεν Σαχάρ στους γαλαζοκιτρίνους ακόμη ένα όνομα συνδέεται με τον ΑΠΟΕΛ. Αυτή την φορά πρόκειται για τον Βερέντ, ο οποίος αγωνίζεται κυρίως στο δεξί φτερό της επίθεσης. Διατηρεί συμβόλαιο με την Μπεϊτάρ (περίπου στις 250 χιλιάδες ετησίως) όμως όπως αναφέρει το ρεπορτάζ εάν και εφόσον βρει ικανοποιητική πρόταση από το εξωτερικό δεν θα του σταθούν εμπόδιο.

Ο Βερέντ βρίσκεται στην Μπεϊτάρ εδώ και μια τετραετία (από το 2016) ενώ προηγουμένως είχε ένα πέρασμα από Ερυθρό Αστέρα και ΗΠΑ αλλά και την Μακάμπι Χάϊφα.

The post Και Αϊντάν Βερέντ από Ισραήλ για… μεγάλη κυπριακή ομάδα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

Σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών εξελίξεων στη Μέση Ανατολή και την Ανατολική Μεσόγειο, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, είχε σειρά σημαντικών τηλεφωνικών επικοινωνιών με περιφερειακούς ηγέτες.

BEST OF TOTHEMAONLINE